9
Kvalitet
7
Cena
8
Pakovanje
8.14
Ocena
Maybelline ruž – Hydra/Moisture Extreme
Osnovni podaci
Kompanija: Loreal Group
Linija: Maybelline New York
Naziv: Hydra/Moisture Extreme ruž
Ostali podaci
Cena: 400 din - 4 eura
Zapremina: standardna za ruž
Maybelline

Ovaj ruž za usne se reklamira kao, kako mu i ime kaže, ekstremno hidratantno sredstvo za vaše usne. Nisu mnogo preterivali. Izuzetno je vlažan i nauljen, tako da veoma fino klizi preko usana i ostaje u tankom sloju. Ostavlja sloj boje ispod koje će vam se provideti tekstura usana. Ovo uopšte ne bi trebalo da vas zabrinjava, jer za nekoliko trenutaka od nanošenja, ispraviće sitne brazde i borice na usnama. Pojma nemam šta ulazi u njegov sastav, ali deluje poput nekog dobrog Labello-a, s tim što je mnogo laganiji i ne toliko masan. Ima sasvim pristojan cvetni miris. Mislim da je ovo vrlo bitna stvar, jer vam se usne, nadam se, nalaze tik ispod nosa i ne bismo želeli da sve vreme nošenja karmina osećate nešto odvratno ili ne daj bože užeglo, od čega će da vam pripadne muka.

Dobila sam na poklon od majke primerak ovog ruža u zagasito tamno roza, bordo boje. Ime ove mat boje će je najbolje opisati – plum wine (br. 509). Dopala mi se u startu. Šta da vam kažem, moja majka mene najbolje poznaje. Boja je odlična za veče, kada je nanesete više puta i odlično se sija. Nije baš postojana, pa ruž moram poneti sa sobom u grad, ali tako je to sa tim hidratantnim i masnijim karminima. Može se komotno nositi i preko dana, ako ne naglasite oči i posle mazanja uradite ono čuveno cmakanje papirnog ubrusa. Tada na usnama ostaje nežna, prozirna boja mesa. Tada usne ostaju skoro suve i boja se uopšte ne skida.

Ukoliko želite hodratantan karmin, onda je ovo preporuka za vas.
Preporučujemo
Sastojci:
nepoznati
Pozitivno
  • Vrlo lagan
  • Hidratantan
Negativno
  • Nije postojan

Ocenite proizvod

1 zvezda2 zvezde3 zvezde4 zvezde5 zvezda6 zvezda7 zvezda8 zvezda9 zvezda10 zvezda
Broj glasova: 6
Prosečna ocena: 9,33 od ukupno 10
Loading...

cherry

Višnja
Dimić
je objavila na Kremašici

Kremašica iz sveta primenjene nauke koja preferira kreativno pisanje. Po prirodi i opredeljenju nastavnik, prosvetitelj u pokušaju, tip osobe u fazonu – sedi da ti lepo objasnim. Kreator Kremašicinog sistema ocenjivanja proizvoda sa koeficijentima. Glavni autor dugih i iscrpnih tekstova o trendovima u kozmetici, savetima i spoju nauke i lepote. Uživa u dugotrajnom odabiru pravih nijansi karmina i sjajeva, pa su joj najomiljeniji kozmetički proizvodi svi oni koji se mažu na usne i oni koji imaju miris voća i poslastica.

Ako vam se svideo ovaj tekst, možda će vam se svideti i ovi:

4 komentara na “Maybelline ruž – Hydra/Moisture Extreme”

  1. Tanja - Nije los ali nisam ni nesto odusevljena jer nije postojan i brzo se skida,jedina prednost je sto stvarno hidrira,mislim da vise od 8 ne zasluzuje
  2. SS - Slazem se sa prethodnim komentarom.Ipak je ovo prvenstveno ruz za usne a ne grozdjana mast i treba da da boju iole dugotrajnu.
  3. SS - Imala sam ga, ali mi se nije dopao. Ne izgleda lose na usnama, vlazan je dosta i ima neki sjaj, ali nije kvalitetan i jako se brzo skine.
  4. Nina - Dobar je. Najradje koristim maybelline ruzeve. 504 mi je omiljena nijansa.

Ostavite komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.