Beauty FactoryDa li biste voleli da radite kao menadžer u kozmetičkoj kompaniji?

Možete da se oprobate u kompjuterskoj igri Beauty Factory ! Ko kaže da su kompjuterske igre samo za muškarce – taj nema pojma! Postoji puno lepih i dobrih igara koje su takoreći unisex, pa je može svako igrati i pri tom se dobro zabaviti. A opet, i ratne akcije mogu igrati i žene. Zašto da ne. Evo jedne ženske igre, a možda i muške. Nama je bila interesantna jer je baš onako Kremaška. Detalje o igri i link za download DEMO verzije je u nastavku teksta.

Kompanija City Interactive je objavila novi demo igre Beauty Factory u kojoj možete da testirate vaše menadžerske sposobnosti. U ulozi menadžerau fabrici za proizvodnju kozmetike, vršite istraživanja sastojaka kozmetičkih proizvoda u polju  parfema, senki za oči, lakova za nokte, rumenila, karmina i maskara. Potrebno je da što uspešnije osvojite tržište. Treba da odaberete i odgovarajuću ambalažu za svaki proizvod da biste osvojili ciljnu grupu potrošača i da odradite dobru promociju proizvoda. Cilj igrice je ostvarivanje što veće trgovine proizvoda i širenje tržišta kompanije.

Demo igre možete skinuti sa linka: Download

Veličina fajla je 113 MB.

goldie

Zlata
Milošević
je objavila na Kremašici

Kremašica iz IT sveta, programer i konstantna tehnička podrška. Redovno prati vesti iz sveta i informiše nas o najnovijim trendovima u svetu kozmetike. Ako Kremašicu zapratite na tviteru, našli ste Goldie. Ne šminka se svaki dan, ali zato smatra da je zdrava, negovana i čista kosa ogledalo prave kremašice.

Ako vam se svideo ovaj tekst, možda će vam se svideti i ovi:

Ostavite komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.