the_red_carpetJuče je bila 62. dodela Emmy Awards i poznate dame su prošetale u novim toaletama crvenim tepihom. Svaka je pokušala da izgleda što je bolje mogla. Primetila sam da je šminka uglavnom bila mat, što govori o sadašnjem trendu. Dame su uglavnom bile našminkane da izgledaju prirodno. Karmini su bili mat svetli tako da se stapaju sa bojom lica. Zastupljene su bile krem nijanse i rozikaste. Manji broj dama je imao crveni, mat karmin u odnosu na neke slične događaje od ranije. Tek poneko je imao stil šminke, takozvani “dim u očima” a bile su dosta zastupljene metalik senke za oči.

Primetila sam da dame nisu imale one uredne, klasične, zategnute i glatke punđe. Ukoliko su imale pokupljenu kosu delovalo je kao da su to same sebi namestile pola sata pre paradiranja po crvenom tepihu. Uglavnom su imale puštenu kosu. Nisu imale one jako velike i guste lokne, dominirala je talasasta kosa i opušte stil. U nastavku teksta pogledajte slike koje sam izdvojila za vas i kakve su haljine nosile.


Koja haljina vam se najvise dopada?

{artsexylightbox path=”images/galerije/emmy_awards2010″ previewHeight=”100″}{/artsexylightbox}

goldie

Zlata
Milošević
je objavila na Kremašici

Kremašica iz IT sveta, programer i konstantna tehnička podrška. Redovno prati vesti iz sveta i informiše nas o najnovijim trendovima u svetu kozmetike. Ako Kremašicu zapratite na tviteru, našli ste Goldie. Ne šminka se svaki dan, ali zato smatra da je zdrava, negovana i čista kosa ogledalo prave kremašice.

Ako vam se svideo ovaj tekst, možda će vam se svideti i ovi:

2 komentara na “Emmy Awards 2010 – haljine i šminka”

  1. M. - Kim Kardashian ce meni uvek biti i ostati jedna od naj riba koje postoje. Od tela do lica, po meni ona retko (ako ikad) pogresi u stajlingu.
  2. Kitty - Heidi Klum...bez konkurencije!Sa vrshenstvo!

Ostavite komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.