Weston-Park-at-the-Staffordshire-venueLily Allen, 24-godišnja britanska pop zvezda, počela je svoju karijeru singlom Smile sa kojim stiče popularnost u Engleskoj 2006. godine. Posle toga Lily snima dva albuma. Sa drugim albumom pod nazivom It’s Not Me, It’s You, još uvek je na turneji. Kao što znate, ove godine smo mogli i uživo da je vidimo na Exitu.

Ono što je Kremašici zanimljivo u vezi ove pevačice je njen imidž na nastupima ove sezone. Poslednjih meseci Lily je obišla puno festivala po Evropi i na svakom imala zanimljivu šminku. Uvek su to neke šljašteće senke za oči koje Lily koristi u velikim količima. Poznata je i po raznobojnim perikama koje nosi na nastupima.

 

allen_b-gr_04Lily je od ove godine i proglašena za Chanel-ov model za torbe, na šta su se mnogi svetski modni blogovi reagovali zaprepašteno. Njima prosto Chanel i Lily ne idu zajedno.

Meni se čini da su te blogerke samo ljubomorne, jer Lily ovom kampanjom dobija gomilu besplatnih Chanel torbi o kojima one mogu samo da sanjaju. Isto tako, puno beauty blogova negativno ocenjuje stil šminkanja Lily Allen, i nazivaju je devojkom u haosu sa razmazanom šminkom. Nedavno su jedan njen izgled iskomentarisali kao „panda šljokičavi izgled očiju“, što je po njima veoma neprivlačno. Kremašici se Lily dopada baš zato što je svoja i originalna. Uostalom, dosadno je stalno se šminkati isto.

Na ovogodišnjem festivalu Glastonbury-ju, u Engleskoj, pojavila se sa ljubičastom perikom i roza šljokičastom senkom ispod očiju.

lily-allens

Ovako je izgledala na ovogodišnjem Exit festivalu.

exit.

Ovako je izgledala na Way Out West festivalu u Švedskoj. Veoma šljašteća plava senka debelo nanešena, izgleda kao da je stavila masku na lice. I zapazite zlatno-crni frenč manikir!

Day_of_the_Way_Out_West_Festival

Pogledajte i ostale slike fenomenalne Lily Allen

250D68B78a224x423

plavusa-lily55050809

LilyAllenLily-Allen-Dressed-as-Queen-Victoria

Festival_Sudoeste