Nagrada za pakovanje
6
Kvalitet
8
Cena
10
Pakovanje
7.46
Ocena
Garnier Skin Naturals Intensive Care Shock Treatment Roll-on anticelulit gel
Osnovni podaci
Kompanija: Garnier
Linija: Skin Naturals
Naziv: Intensive Care Shock Treatment Roll-on anticelulit gel
Ostali podaci
Cena: 1000 dinara - 10 eura
Zapremina: 200 ml
Garnier

Rešila sam da se malo više posvetim izgledu svog tela, jer u poslednje vreme puno sedim za kompjuterom, a to je počelo sve više i više da se vidi na mojoj zadnjici, butinama i stomaku. Naravno, uvođenje fizičke aktivnosti je bilo na prvom mestu, ali sam pomislila da će sve biti učinkovitije ako počnem da se mackam nekim od tih modernih anticelulit tretmana. Ovaj sam odabrala jer je bio relativno jeftin (1000 i neki dinar), a ima i taj nazubljeni valjak za masažu koji bi trebao da obezbedi taj šok tretman.

Ja nisam po prirodi gojazna osoba, ali sam uvek malo obložena salcetom. Neravnine na koži mi se u poslednje vreme jače vide, ali se brzo ublaže kada krenem sa nekim fizičkim aktivnostima.

Mislila sam da silnim drljanjem po koži ovim gumenim valjkom moram postići neke rezultate, bez obzira na sam kvalitet gela.

Gel inače sadrži kofein i ekstrakte iz zrna kafe što je tradicionalno sredstvo za drenažu, odnosno uklanjanje viška tečnosti. Sadrži i ekstrakte iz biljke mate, koja takođe sadrži kofein. Sadrži i salicilnu kiselinu i mentol, od kojeg i potiče to hlađenje na koži. Nije loša ni ta salicilna kiselina – sprečiće nastanak nekih bubuljičica na nezgodnom mestu.

Piše na pakovanju da je upotrebom ovog gela koža trenutno zategnutija i čvršća. Ovo je donekle tačno, mada ništa spektakularno. Čini mi se da je koža zategnutija kada se na nju namaže bilo kakav gel. Za nedelju dana od početka korišćenja, trebalo bi da koža bude glatka (piše da je tako na osnovu samoprocene 50 ispitanih žena). Ovo mogu da potvrdim. Dalje, piše da su za dve nedelje obline smanjene (na osnovu kliničkog ispitivanja 50 žena). Meni ovo nije delovalo tako. Ja sam radi testiranja sama vršila merenja, pa i pored vežbanja u fitnes centru, obim bedara mi se nije promenio. Narandžina kora nije bila čak ni ublažena.

Miris je zaista divan, onako voćni citrusni. Celu mi sobu zamiriše.

Nezgodno je to što je potrebno jedno 20 minuta do pola sata da koža upije gel, pa za to vreme moram da šetam po kući bukvalno golišava, da mi se odeća ne bi ulepila.

Ovaj preparat bih mogla preporučiti onima koji nameravaju da se uporno drže uputstva, svakodnevno masiraju problematična mesta bar po 10-ak minuta i da kupe 4 bočice gela u naredna 2 meseca (po jednu na svake 2 nedelje). Obavezno je i pojačati fizičke aktivnosti. Tada će najverovatnijie biti rezultata.

Daje osećaj učinkovitosti zbog intenzivnog hlađenja i mirisa, a naročito vidljivih rezultata nema.
Ne preporučujemo
Sastojci:
ekstrakt iz biljke mata, ekstrakt iz zrna kafe, salicilna kiselina, mentol
Pozitivno
  • Odličan miris
  • Ima dobar valjak za masažu
  • Masaža uvek pomaže protiv celulita
  • Koža postaje glatka
  • Veoma je dostupan
Negativno
  • Jedno pakovanje proizvoda traje 2 nedelje svakodnevnom upotrebom
  • Nema naročito vidljivih efekata

Ocenite proizvod

1 zvezda2 zvezde3 zvezde4 zvezde5 zvezda6 zvezda7 zvezda8 zvezda9 zvezda10 zvezda
Broj glasova: 6
Prosečna ocena: 5,17 od ukupno 10
Loading...

cherry

Višnja
Dimić
je objavila na Kremašici

Kremašica iz sveta primenjene nauke koja preferira kreativno pisanje. Po prirodi i opredeljenju nastavnik, prosvetitelj u pokušaju, tip osobe u fazonu – sedi da ti lepo objasnim. Kreator Kremašicinog sistema ocenjivanja proizvoda sa koeficijentima. Glavni autor dugih i iscrpnih tekstova o trendovima u kozmetici, savetima i spoju nauke i lepote. Uživa u dugotrajnom odabiru pravih nijansi karmina i sjajeva, pa su joj najomiljeniji kozmetički proizvodi svi oni koji se mažu na usne i oni koji imaju miris voća i poslastica.

Ako vam se svideo ovaj tekst, možda će vam se svideti i ovi:

Jedan komentar na “Garnier Skin Naturals Intensive Care Shock Treatment Roll-on anticelulit gel”

  1. Viktorija - imam ga...glupost nikakve efekte ne daje :/

Ostavite komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.