7
Kvalitet
10
Cena
8
Pakovanje
8.19
Ocena
Aura Inches Lak za nokte
Osnovni podaci
Kompanija: Aura
Linija: Inches
Naziv: Lak za nokte
Ostali podaci
Cena: 225 din (oko 2 eura)
Zapremina: 12 ml
Aura.co.rs

Još jedan domaći proizvod! Vrlo dobar. Zapremina veća, cena kul, paleta boja – tako, tako. Sasvim prosečnog kvaliteta, al’ se brzo suši. Ako uzmete neki od ovih šljokičavih, trajaće na noktima duže. Čak i do 3, 4 dana, rekla bih.

Ja sam kupila tu neku alternativniju boju (piše da se zove PUNK) pod brojem 319, al’ kolko vidim, u ovoj paleti boja na Aurinom sajtu, tog broja nema. To je ustvari ova 321 sa slike – teget (ili ono što se nekada zvalo electric blue) sa sitnim zelenkastim šljokicama. Sviđa mi se nekako ta boja. Na prvi pogled izgleda kao obična teget, ali nije. Izgleda baš lepo kada se presijava na Suncu ili pod nekim veštačkim osvetljenjem. Odličan izbor za devojke sa kratkim noktima i noktima srednje dužine koje vole tamne lakove i neklasične boje.

 

Aura inches-paleta boja lakova za nokte

Preporučujem da isprobate jedan od ovih lakova, ali pri tom budite sigurni u izbor boje, jer će vam ovolika bočica trajati neko vreme.

 

Zapremina veća, cena kul, paleta boja – tako, tako. Sasvim prosečnog kvaliteta, al’ se brzo suši.
Preporučujemo
Sastojci:
nepoznati (ne sadrži toluen, formaldehid, ni kamfor)
Pozitivno
  • Niska cena,
  • brzo se suši.
Negativno
  • Retko gde se u prodaji mogu naći sve boje iz palete.

Ocenite proizvod

1 zvezda2 zvezde3 zvezde4 zvezde5 zvezda6 zvezda7 zvezda8 zvezda9 zvezda10 zvezda
Broj glasova: 1
Prosečna ocena: 9,00 od ukupno 10
Loading...

cherry

Višnja
Dimić
je objavila na Kremašici

Kremašica iz sveta primenjene nauke koja preferira kreativno pisanje. Po prirodi i opredeljenju nastavnik, prosvetitelj u pokušaju, tip osobe u fazonu – sedi da ti lepo objasnim. Kreator Kremašicinog sistema ocenjivanja proizvoda sa koeficijentima. Glavni autor dugih i iscrpnih tekstova o trendovima u kozmetici, savetima i spoju nauke i lepote. Uživa u dugotrajnom odabiru pravih nijansi karmina i sjajeva, pa su joj najomiljeniji kozmetički proizvodi svi oni koji se mažu na usne i oni koji imaju miris voća i poslastica.

Ako vam se svideo ovaj tekst, možda će vam se svideti i ovi:

Ostavite komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.