Kostur iz ormana
5
Kvalitet
8
Cena
8
Pakovanje
6.59
Ocena
Aura V.I.P. lak za nokte
Osnovni podaci
Kompanija: Aura
Linija: V.I.P. lakovi za nokte
Naziv: Aura V.I.P. lak za nokte
Ostali podaci
Cena: 175 din - 1,6 eura
Zapremina: 8 ml
Aura

Ovog leta sam kupila nekoliko lakoa za nokte u svetlijim i drečavijim bojama, a među njima i Aurin V.I.P. lak za nokte u žutoj boji. Aura je ovu boju nazvala Yellow sundress, a boja je nešto između čisto drečave žute i oker. Privukla me je Aurina V.I.P. linija jer lak koštao 175 dinara, a bočica je od 8ml što mi je idealna veličina za sezonski lak. U ovoj liniji ima zaista predivnih boja, neke imaju malo sedefa a neke nemaju, kao ova žuta.

Potrebno je namazati dva sloja žute nijasne kako bi boja bila lepa i puna. Četkica je poprilično tanka, tako da se morate malo i potruditi. Lak se sasvim brzo suši. Ono što je interesatno je da lak prva dva dana ima sjaj i žutu boju kakvu vidite kroz bočicu. Ali već treći dan, lak gubi sjaj i menja boju, mada i dalje izgleda ok. Na noktima deluje uredno nekih 4 dana, što je sasvim dobro.

Vrlo negativno iznenađenje me je dočekalo kada sam skinula lak sa noktiju i videla da su mi nokti žuti od ovog pigmenta koji su koristili. I posle mesec dana, su mi nokti i dalje žuti od polovine, dokle su izrasli. Tako da, ukoliko ipak imate Aurin V.I.P. lak ili želite da ga kupite zbog boje i cene, OBAVEZNO pre nanošenja namažite bezbojni lak na nokte a potom ovaj žuti. Ovo je inače preporuka za svaki lak jake ili drečave boje, jer se uvek može desiti nešto ovako.

Kada uporedim sa drugim lakovima koje sam u isto vreme kupila, zeleni Flormar lak za nokte je bio skuplji ali se pokazao kao dugotrajniji od Aurinog laka i nije ostavljao boju za sobom. Dok se recimo Maybeline Colorama ljubičasti lak skidao sa noktiju posle samo 24h a cenovno je tu negde sa Aurom.

 

Jeftin lak za nokte u divnim bojama, ali pripazite na drečave nijanse.
Preporučujemo
Sastojci:
piše da ne sadrži kamfor, toulen i formaldelhid
Pozitivno
  • lep izbor boja
  • jeftin
  • ostaje na noktima 4 dana
Negativno
  • ostavlja pigment na noktima nakon skidanja
  • gubi sjaj posle 2 dana

Ocenite proizvod

1 zvezda2 zvezde3 zvezde4 zvezde5 zvezda6 zvezda7 zvezda8 zvezda9 zvezda10 zvezda
Broj glasova: 3
Prosečna ocena: 6,67 od ukupno 10
Loading...

goldie

Zlata
Milošević
je objavila na Kremašici

Kremašica iz IT sveta, programer i konstantna tehnička podrška. Redovno prati vesti iz sveta i informiše nas o najnovijim trendovima u svetu kozmetike. Ako Kremašicu zapratite na tviteru, našli ste Goldie. Ne šminka se svaki dan, ali zato smatra da je zdrava, negovana i čista kosa ogledalo prave kremašice.

Ako vam se svideo ovaj tekst, možda će vam se svideti i ovi:

Jedan komentar na “Aura V.I.P. lak za nokte”

  1. Тика - Имам светлозелени лак "Picnic in the park" из тe V.I.P. и баш ми се супер показао. Брзо се суши, дуго траје, не крза се... и ниcам имала проблема са задржавањем боје на ноктима... ;)

Ostavite komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.