Nagrada za pakovanje
10
Kvalitet
4
Cena
10
Pakovanje
8.02
Ocena
Bourjois Paris – Bourjois 1 Second lak za nokte
Osnovni podaci
Kompanija: Bourjois Paris
Linija: Bourjois 1 Second
Naziv: Lak za nokte
Ostali podaci
Cena: 467 dinara u Liliju (oko 4.5 evra)
Zapremina: 8 ml
Bourjois

 

Kada sam na kasi u Liliju primetila da nemam dovoljno keša kod sebe da platim sve što sam potrpala u korpu i da moram da se mašim za svoju Visa Elektron, odlučila sam da uzmem još jednu skuplju stvarčicu sa police. Kad je bal, nek je maskenbal!

Postala sam ponosni vlasnik bordo crvenog laka za nokte Bourjois. Mislim da je u pitanju boja br. 7 (na nekom od sajtova piše da je to cherry red) ali nisam sigurna, ne vidi se baš jasno. Boja je fantastična. Ja sam bila oduševljena i sada ga mažem bar jedanput nedeljno. Ne nosim duge nokte i meni izuzetno odgovara ova boja, jer izgleda sasvim pristojno i elegantno, čak i na mojim kraćim noktima. Još mnogo dobrih boja ima u paleti Bourjuis. Sledeća koju ću da kupim i na koju sam bacila oko je jedna fina asfaltno metalik siva.

Ovaj lak za nokte ima inovativnu četkicu kakvu nisam videla ni u jednom drugom laku. Pljosnata je i zaobljena pri vrhu, pa se lepo uklapa u polukružno ležište nokta. Hvalisavo pišu na ambalaži da ovakva četkica omogućava nanošenje laka za nokte u jednom potezu, tj. 1 nokat – 1 sekund. Zaista, veoma se lako i brzo maže. Brzo se i suši. Piše na bočici da se suši za 50 sekundi. Nije baš toliko brzo, ali je sasvim zadovoljavajuće. Osim toga, lak je izuzetno postojan! Na mojim noktima je izdržao 3 dana bez ljuštenja, sa tek malo izlizanim vrhovima.

Ja imam običaj da mažem 2 sloja laka za nokte, ali to sa ovim lakom i ovom bojom nije neophodno. Boja je tek za nijansu svetlija sa jednim slojem, a ne providi se nimalo. Sa dva sloja se samo obezbeđuje nešto duža postojanost.

Bočica je veoma stručno izdizajnirana i privlači pažnju svojim vitkim i visokim poklopcem.

Skup je, nije da nije – ja sam za 8 ml platila oko 650 dinara (~6.7 eura), a izgleda da je trenutno na popustu.

Preporučujem ovaj lak svima onima koji ne žale da daju 500 dinara za kvalitetan lak, naročito ako među bojama u paleti pronađu svog favorita.
Ne preporučujemo
Sastojci:
trenutno nepoznati
Pozitivno
  • Odlična paleta boja,
  • odlična četkica za lako nanošenje,
  • dosta dobar kvalitet
Negativno
  • Manja zapremina u bočici (za trećinu manja od standardnog pakovanja),
  • visoka cena

Ocenite proizvod

1 zvezda2 zvezde3 zvezde4 zvezde5 zvezda6 zvezda7 zvezda8 zvezda9 zvezda10 zvezda
Broj glasova: 1
Prosečna ocena: 9,00 od ukupno 10
Loading...

cherry

Višnja
Dimić
je objavila na Kremašici

Kremašica iz sveta primenjene nauke koja preferira kreativno pisanje. Po prirodi i opredeljenju nastavnik, prosvetitelj u pokušaju, tip osobe u fazonu – sedi da ti lepo objasnim. Kreator Kremašicinog sistema ocenjivanja proizvoda sa koeficijentima. Glavni autor dugih i iscrpnih tekstova o trendovima u kozmetici, savetima i spoju nauke i lepote. Uživa u dugotrajnom odabiru pravih nijansi karmina i sjajeva, pa su joj najomiljeniji kozmetički proizvodi svi oni koji se mažu na usne i oni koji imaju miris voća i poslastica.

Ako vam se svideo ovaj tekst, možda će vam se svideti i ovi:

2 komentara na “Bourjois Paris – Bourjois 1 Second lak za nokte”

  1. jelena - Uzasan kvalitet! I ja imam nijansu 7 i fenomenalna je, cetkica je takođe odlična, ali je postojanost laka katastrofalna! Mislim da mi je to najgori lak što se tiče postojanosti boje, već posle sat vremena imam belo na vrhu noktiju
  2. nevena - Imam 3 bas ovakva laka i veoma sam zadovoljna, cas sta vise prezadovoljna. Trenutno mi je namazana bordo boja a imam i crni i beli. Veoma sam zadovoljna zaista. Proslo je 5 dana od ksko sam namazala i evo, hvala Bogu, jos stoji. Nije se ni okrnjio ni nista. Jeste malo skuplji ali moje dame za lepotu treba platitii :*

Ostavite komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.