Nagrada za pakovanje
6
Kvalitet
7
Cena
10
Pakovanje
7.13
Ocena
Deborah Milano Lak za nokte Shine Tech
Osnovni podaci
Kompanija: Deborah Milano
Linija: Smalto Shine Tech
Naziv: Deborah Milano Lak za nokte Shine Tech
Ostali podaci
Cena: 511 din (oko 5 evra)
Zapremina: 8.5 ml
Deborah

Jako mi se dopala ova tamna boja laka za nokte – broj 28. Pored broja piše samo  technologia brevettata (u prevodu sa italijanskog = patentirana tehnologija).

Boja uopšte ne vuče ovoliko na plavo kao što je na ovoj slici. Tu izgleda više plavo ljubičasta nego što izgleda u bočici. Opet, ta boja bočice je više ljubičasta od one koja se vidi na namazanim noktima. Na noktima je malo prozirnija i crvenija. Nije preporučljivo da se maže samo jedan sloj.

Ipak, dopada mi se kako izgleda na mojim kraćim noktima. Imam više lakova slične boje i ovaj se dobro uklopio u kolekciju. Po boji, vrlo sličan ovom laku je L’orealo-ov Resist & Shine tiatnium br. 603. Deep Geranium (na slici ispod).

Loreal resist & shine lak za nokte

Piše na sajtu Deborah kozmetike da ovaj lak karakteriše inovativna tehnologija i jedinstvena formula patentirana sa keramičkim nanočesticama, koje bi trebalo da daju izuzetan sjaj i dugotrajnost.

Lak nije baš mnogo dugotrajan. Izdržao je dan ipo sa par pranja sudova. Sasvim prosečno, ili čak podprosečno. Malo je falilo da ne dobije ni 6 za kvalitet.

Kada sam ja kupovala ovaj lak, cena mu je 486 dinara u Liliju. Jeftiniji je od ovog Lorealovog za više od 100 dinara, ali je skuplji od, recimo, jednog Rimmel laka 60 sec. za više od 200 dinara.

Deborah Shine tech

 

Lak je ok, ima lepih nijansi, ali nije toliko kvalitetan kako cena nalaže.
Ne preporučujemo
Sastojci:
Butil acetat, etil acetat, nitroceluloza, tosilamid/formaldehid kolofonijum, acetil tributil citrat, izopropil alkohol, steralkonijum bentonit, stiren/akrilatni kopolimer, silikon, aluminijum trioksid, trimetilpentanedil dibenzoat, benzofenon-1, +/-: Cl 77891, Cl19140, Cl 60725, Cl 15850, Cl 15880, Cl77499, Cl 77491, Cl 77510, Cl
Pozitivno
  • Odlična paleta boja,
  • dostupan na skoro svakom mestu
Negativno
  • Kvalitet nije ni upola onakav kakvim se reklamira

Ocenite proizvod

1 zvezda2 zvezde3 zvezde4 zvezde5 zvezda6 zvezda7 zvezda8 zvezda9 zvezda10 zvezda
Još uvek niko nije glasao, budi prvi!
Loading...

cherry

Višnja
Dimić
je objavila na Kremašici

Kremašica iz sveta primenjene nauke koja preferira kreativno pisanje. Po prirodi i opredeljenju nastavnik, prosvetitelj u pokušaju, tip osobe u fazonu – sedi da ti lepo objasnim. Kreator Kremašicinog sistema ocenjivanja proizvoda sa koeficijentima. Glavni autor dugih i iscrpnih tekstova o trendovima u kozmetici, savetima i spoju nauke i lepote. Uživa u dugotrajnom odabiru pravih nijansi karmina i sjajeva, pa su joj najomiljeniji kozmetički proizvodi svi oni koji se mažu na usne i oni koji imaju miris voća i poslastica.

Ako vam se svideo ovaj tekst, možda će vam se svideti i ovi:

4 komentara na “Deborah Milano Lak za nokte Shine Tech”

  1. Mary J - uzas od kvaliteta i jos ti naplate xD i onaj golden rose mi duze trajao... doduse nisu ni svaciji nokti isti pa nekome recimo ni max factor ne odgovara a rimmel bude super recimo -.-
  2. Sasa - POtpuno se slazem sa ovom recenzijom! JA imam lak broj 21 iz iste kolekcije, zlatna boja, Izgleda super na noktima ( pogotovu na moru) ali se jako brzo skida!KAda se uzme u obizr koliko kosta, mogao bi biti malo kvalitetniji:-)
  3. Zoka - kupila sam proslog meseca Shine Tech n21(gold)i uopste nisam zadovoljna postojanoscu.Max Factor je mnogo kvalitetniji,malo skuplji,ali vredi...
  4. njanja - Ja sam koristila neke L'Oreal-ove lakove za nokte i skinuli su se jako brzo.. Bedak..Što znači da cena ne mora da opravdava kvalitet.

Ostavite komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.