8
Kvalitet
5
Cena
6
Pakovanje
6.61
Ocena
Deborah Pret à Porter lak za nokte
Osnovni podaci
Kompanija: Deborah
Linija: Pret à Porter
Naziv: Lak za nokte
Ostali podaci
Cena: 280 din - 2,5 eura
Zapremina: 4,5 ml
Deborah

Pre nekoliko meseci sam kupila Deborah lak za nokte iz kolekcije Pret à Porter. Ova kolekcija me je privukla sa police u DM prodavnici raskošnim bojama. Izbor boja je zaista dobar i od svake boje se može naći više dobrih nijansi. Pogledajte tu finu paletu, mislim da se čak i ne nalaze sve ovde na ovoj slici. U zavisnosti od tržišta, paleta dostupnih boja se razlikuje. 90% boja su čiste, a tu je i nekoliko sedefastih boja.

770_0

Ja sam odabrala moju omiljenu plavu nijansu (54). I evo već dva meseca koristim ovaj lak i još uvek se nije zgusnuo niti izgubio teksturu. Ima tanku četkicu pa je potrebno više pažnje da se nokti oboje.

Posebno mi se dopada kod ovog laka što dugo ostaje na noktima. Ukoliko nanesete dva sloja laka na nokte, možete očekivati da lak stojina noktima i 3 dana bez guljenja. Treći dan počinju vrhovi noktiju da se izlizuju (ovo je iskustvo sa mat varijantom laka). Kada se lak namaže, ima fin i lep blagi sjaj.

Ono što je loše kod ovog laka je što se teško skida sa noktiju. Ova plava boja mi je ostala na noktima u tragovima, nokti su mi blago plavičasti. Ovo je problem ako želim posle ovog laka da namažem neki svetao lak ili proziran. Tako da ako koristite ovako neke jake boje, obavezno prvo nanestite bezbojni lak, pa potom ovaj lak da vam se boja ne bi urezala u nokte.

Cena ovog laka nije niska. Treba izdvojiti oko 280 dinara za minijaturnu bočicu od 4,5 ml.

 

Odlična paleta boja i lakovi su poprilično dugotrajni.
Preporučujemo
Sastojci:
nepoznati
Pozitivno
  • dugotrajan
  • postojan
  • lepa paleta
Negativno
  • boja ostaje na noktima
  • cena

Ocenite proizvod

1 zvezda2 zvezde3 zvezde4 zvezde5 zvezda6 zvezda7 zvezda8 zvezda9 zvezda10 zvezda
Broj glasova: 1
Prosečna ocena: 6,00 od ukupno 10
Loading...

goldie

Zlata
Milošević
je objavila na Kremašici

Kremašica iz IT sveta, programer i konstantna tehnička podrška. Redovno prati vesti iz sveta i informiše nas o najnovijim trendovima u svetu kozmetike. Ako Kremašicu zapratite na tviteru, našli ste Goldie. Ne šminka se svaki dan, ali zato smatra da je zdrava, negovana i čista kosa ogledalo prave kremašice.

Ako vam se svideo ovaj tekst, možda će vam se svideti i ovi:

Ostavite komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.