5
Kvalitet
10
Cena
8
Pakovanje
7.25
Ocena
Maybelline New York Colorama lak za nokte
Osnovni podaci
Kompanija: Loreal Group
Linija: Maybelline New York
Naziv: Maybelline New York Colorama lak za nokte
Ostali podaci
Cena: 220 din - 2 eura
Zapremina: 7 ml
Maybelline

Koleginica Cherry je pisala o Maybelline Mini Colorama laku za nokte i rado ga je preporučila, pa sam ja pre nekih 6 meseci kupila veliki Colorama lak za nokte. I razočarala sam se u kvalitet i dugotrajnost. Kupila sam tamno ljubičastu boju i sa jednim namazanim slojem, lak počne da se guli već posle 24h. Tako da mi se nije nešto pokazao dugatrajno. Nije ništa bolje bilo ni sa dva sloja istog laka. Četkica je srednje tanka a pakovanje vrlo simpatično i zgodno. Ono što je dobro je da Colorama linija ima super boje. Pa ako vam dugotrajnost nije presudna a bitna vam je niska cena laka i odličan izbor boja, onda možete pogledati Colorama kolekciju. U Colorama kolekciji možete naći mat i sedefaste lakove.

Colorama lak za nokte

Maybelline inače što se maskara i lakova za nokte tiče voli da stalno menja dizajn pakovanja i rebrendira linije. Kada su maskare u pitanju, non stop menjaju dizajn pakovanja i oblik četkica. Dok, evo na primer, vidim da se u svetu pojavila nova Maybelline ColorShow kolekcija koja ima identičan dizajn pakovanja kao ColoRama ali su tu liniju brendirali u 5 vrsta u zavisnosti da li ima ili ne sedefe i šljokice. Ne znam da li su kvalitet popravili u ColorShow kolekciji u odnosu na ColoRamu, ali izbor boja je kako vidim i dalje tu. Jedva čekam da testiram i uporedim sa Coloramom.

Ne preporučujem ukoliko očekujete dugotrajnost, a preporučujem zbog odličnog izbora boja.
Ne preporučujemo
Sastojci:
Pozitivno
  • odličan izbor boja
Negativno
  • nije dugotrajan

Ocenite proizvod

1 zvezda2 zvezde3 zvezde4 zvezde5 zvezda6 zvezda7 zvezda8 zvezda9 zvezda10 zvezda
Broj glasova: 8
Prosečna ocena: 5,00 od ukupno 10
Loading...

goldie

Zlata
Milošević
je objavila na Kremašici

Kremašica iz IT sveta, programer i konstantna tehnička podrška. Redovno prati vesti iz sveta i informiše nas o najnovijim trendovima u svetu kozmetike. Ako Kremašicu zapratite na tviteru, našli ste Goldie. Ne šminka se svaki dan, ali zato smatra da je zdrava, negovana i čista kosa ogledalo prave kremašice.

Ako vam se svideo ovaj tekst, možda će vam se svideti i ovi:

Ostavite komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.