Nagrada za kvalitet
10
Kvalitet
5
Cena
9
Pakovanje
8.15
Ocena
Revlon Inc – Revlon Top Speed lak za nokte
Osnovni podaci
Kompanija: Revlon Inc
Linija: Revlon Top Speed
Naziv: Lak za nokte - 60 second quick dry
Ostali podaci
Cena: nepoznato
Zapremina: 15 ml
Revlon

Revlon je uvek, barem što se tiče lakova za nokte, imao odlične kolekcije i prave bisere u spoju kvaliteta i ponuđene palete boja. Ovaj proizvod predstavlja ono što se u anglosaksonskom govornom području naziva “editors pick” iliti izbor priređivača teksta, tj. ocenjivača. Baš se fino maže, ima jednu od najboljih četkica koje sam videla, i zbilja se brzo suši, pa vam neće ni biti potrebno puno vremena da odmah namažete dva sloja. Najbolje izgleda sa dva sloja, kako se upravo i savetuje korisnica (ili možda korisnik?) prema primedbi na bočici.

Ako niste skloni glodanju šapa, lak će vam i pored pranja posuđa i/ili veša, ostati na noktima bar dva dana. Mislim da je to sasvim zadovoljavajuće prolazno vreme, sa obzirom na to da svaka boja laka za nokte dosadi za par dana, a i morate je periodično uskljađivati sa vašim makeup-om i outfit-om (ah ti slengovi…).

Konkretno, koristila sam toplu nijansu nežne karamel čokolade, 07 toffee caramel, koja stvarno dobro izgleda na kraćim noktima (šta ću…kad moram da kucam sve ove tekstove), naročito ako volite srebrno prstenje. Na nogama super izgleda kad obujete neke braon sandale ili papuče. Za razliku od mnogih lakova za nokte na kojima nema nikakve liste sastojaka, na ovom piše da ne sadrži toluen i formaldehid što bi trebalo da bude dobra stvar. Možda je u pitanju bila boja, ali ja bejah baš zadovoljna!

Ovaj lak je izuzetno kvalitetan i lak za nanošenje, pa vredi kupiti.
Ne preporučujemo
Sastojci:
Butyl Acetate, Ethyl Acetate, Acrylates Copolymer, Nitrocellulose, Dipropylene, Glycol Dibenzoate, Isopropyl Alcohol, Stearalkonium Bentonite, Acetyl Tributyl Citrate, Stearalkonium Hectorite, Tribenzoin, Tetrabutyl Phenyl Hydroxybenzoate, Dimethicone Copolyol, Citric Acid, Malic Acid. May Contain: Titanium Dioxide, Iron Oxide, Mica, Ferric Ammonium Ferrocyanide, D&C Red No. 6 Barium Lake, D&C Red No. 7 Calcium Lake, D&C Red No. 34 Calcium Lake, FD&C Yellow No. 5 Aluminum Lake, Aluminum Powder, Bismuth Oxychloride, Guanine, Chromium Oxide Greens, Chromium Hydroxide Green, Ferric Ferrocyanide, Ultramarines, Manganese Violet.
Pozitivno
  • Odlična paleta boja,
  • Brzo se suši,
  • dovoljno je dugotrajan
Negativno
  • Nešto je skuplji u poređenju sa drugim lakovima za nokte

Ocenite proizvod

1 zvezda2 zvezde3 zvezde4 zvezde5 zvezda6 zvezda7 zvezda8 zvezda9 zvezda10 zvezda
Broj glasova: 1
Prosečna ocena: 9,00 od ukupno 10
Loading...

cherry

Višnja
Dimić
je objavila na Kremašici

Kremašica iz sveta primenjene nauke koja preferira kreativno pisanje. Po prirodi i opredeljenju nastavnik, prosvetitelj u pokušaju, tip osobe u fazonu – sedi da ti lepo objasnim. Kreator Kremašicinog sistema ocenjivanja proizvoda sa koeficijentima. Glavni autor dugih i iscrpnih tekstova o trendovima u kozmetici, savetima i spoju nauke i lepote. Uživa u dugotrajnom odabiru pravih nijansi karmina i sjajeva, pa su joj najomiljeniji kozmetički proizvodi svi oni koji se mažu na usne i oni koji imaju miris voća i poslastica.

Ako vam se svideo ovaj tekst, možda će vam se svideti i ovi:

Jedan komentar na “Revlon Inc – Revlon Top Speed lak za nokte”

  1. Stela - Top speed je kvalitetan i stvarno se brzo osusi. Ja sam mazala samo jedan sloj, a izgledalo je kao da sam 2 namazala, uopste mi nije bio onako redak kao neki.

Ostavite komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.