Nagrada za pakovanje
5
Kvalitet
10
Cena
9
Pakovanje
7.45
Ocena
S-he Stylezone lak za nokte
Osnovni podaci
Kompanija: dm drogerie markt
Linija: S-he Stylezone
Naziv: S-he Stylezone lak za nokte
Ostali podaci
Cena: 150 din - 1,5 eura
Zapremina: 10ml
dm drogerie

andra i lak za nokteTrebalo je da napravim fotografije za blog o Android telefonima, gde isto blogujem i rešila sam da boju noktiju uklopim sa glavnim junakom na fotografijama – Androm. Otišla sam u DM parfimeriju jer sam pretpostavila da tamo mogu naći širu paletu boja lakova. Nisam planirala da kupujem neki skup lak za nokte, trebalo mi je samo brzo i efikasno rešenje. U tom momentu sam opazila samo na polici sa S-he Stylezone lakovima jarku plavu boju. Na još nekoj polici sam videla teget lakove, ali to nije to. Naravno, kupila sam ovaj lak u plavoj boji i kada sam stigla kući bila sam oduševljena kako se boja savršeno pogodila sa Androm (možete videti na slici desno). Ovaj lak je koštao oko 150 dinara (1,5 eura) što se apsolutno uklopilo u moju ideju.

S-he lakovi su mi se dopali baš zbog ovako sjajnog izbora jarkih i mat boja, dosadile su mi sve one neutralne, krem i roza varijante lakova. Dajte mi boje! Ovaj lak proizvodi dm drogeria markt GmbH i očekivala sam da nije nešto kvalitetan. Lak se vrlo lako nanosi, izuzetno brzo suši ali se i vrlo brzo počne guliti sa noktiju. Poslednji put je počeo da mi se ljušti u roku od 24 sata od nanošenja. S obzirom da je vrlo jeftin i očekivano je da nije mnogo kvalitetan, ali zato možete sebi priuštiti više komada u različitim bojama za različite odevne kombinacije.

Inače su ovi lakovi bili pakovani ranije u standardnim valjkastim bočicama. Sada se pakuju u obliku kvadra što ih čini upadljivijim i drugačijim u moru svih ostalih lakova. Nemoguće je sada ne primetiti sve te jarke boje u ovim simpatičnim bočicama, što je veliki plus za dm drogerie markt koji su to lepo realizovali. I da, malo treba više da se potrudite prilikom skidanja laka sa noktiju, ume ova jarka boja da bude uporna.

 

Lak se vrlo lako nanosi, izuzetno brzo suši ali se i vrlo brzo počne guliti sa noktiju.
Preporučujemo
Sastojci:
nepoznati
Pozitivno
  • jeftin
  • dobar izbor jarkih boja
  • brzo se suši
Negativno
  • brzo se oljušti

Ocenite proizvod

1 zvezda2 zvezde3 zvezde4 zvezde5 zvezda6 zvezda7 zvezda8 zvezda9 zvezda10 zvezda
Broj glasova: 3
Prosečna ocena: 7,33 od ukupno 10
Loading...

goldie

Zlata
Milošević
je objavila na Kremašici

Kremašica iz IT sveta, programer i konstantna tehnička podrška. Redovno prati vesti iz sveta i informiše nas o najnovijim trendovima u svetu kozmetike. Ako Kremašicu zapratite na tviteru, našli ste Goldie. Ne šminka se svaki dan, ali zato smatra da je zdrava, negovana i čista kosa ogledalo prave kremašice.

Ako vam se svideo ovaj tekst, možda će vam se svideti i ovi:

2 komentara na “S-he Stylezone lak za nokte”

  1. Mala - Meni se jako svidja nova ambalaza, isto. Imam dva laka a jedan je bezbojan sa plavim sljkicama i obozavam ga. Dosta dugo se zadrzao a uspela sam da ga skinem posle par dana tako sto sam ga jednim potezom oljustila sa noktiju. Strava!
  2. Ana - Gde mogu da se kupi ovi lakovi? Nisam ih vidjala u Liliju....

Ostavite komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.