Nagrada za pakovanje
5
Kvalitet
8
Cena
10
Pakovanje
6.99
Ocena
Adidas for women gel za tuširanje – Skin Comfort
Osnovni podaci
Kompanija: Coty Inc
Linija: Adidas for women
Naziv: Gel za tuširanje – Skin Comfort
Ostali podaci
Cena: 200 din (2 eura)
Zapremina: 250 ml
Adidas

Gelovi za tuširanje se relativno brzo troše, pa češće imam priliku da ih isprobavam i međusobno upoređujem. Ovo je jedan sasvim dobar gel za tuširanje. Dopada mi se ceo koncept Adidas proizvoda za ličnu higijenu koji su prvenstveno namenjeni sportistima i uopšte ljudima kojima posle fizičkog opterećenja treba odgovarajuća nega. Svi ovi proizvodi se reklamiraju pod sloganom ‘Developed with athletes’ ili ‘Razvijen u saradnji sa sportistima’. Adidas gelovi za tuširanje su mi odavno bili interesantni jer su proizvodili unisex gelove za tuširanje, sa mirisom koji odgovara i muškarcima i ženama.

Kupila sam gel za tuširanje skin comfort za žene za osetljivu kožu, sa aloja verom. Prepoznatljiv miris ove biljke preovlađuje dok se tuširate, pa ćete se osetiti kao da na celo telo nanosite neki gel za umivanje ili kremu sa aloja verom. Možda je miris malo ‘težak’, ali na mene je delovao osvežavajuće. Ovaj gel je dobar jer je totalno proziran i ne sadrži nikakve veštačke boje, kao ni sapune, pa manje isušuje kožu. Ako bliže pogledate listu sastojaka ovog gela i uporedite je sa ostalim, videćete da ovaj proizvod nije ništa posebno i da ima sasvim standardnu formulu. Barem ne mažu oči potrošačima o tamo nekim navodno prirodnim sastojcima i izvanrednim učincima.

Odličan je i dizajn flašice, jednosatvan za korišćenje i praktičan. Izdvajao se sa police gelova za tuširanje u parfimeriji svojom urednošću i jednostavnošću – baš za sportiste. Na slici je identična bočica adidasovog gela koji ima beli poklopac umesto zelenkastog kakav ima Skin Comfort. Za ovaj koji sam isprobala nema slike nigde na internetu! Bočica od 250 ml, koštala me je oko 180 dinara, u jednom od onih velikih diskontnih tržnih centara, što je neka srednja cena za gel za tuširanje. Sasvim pristupačno. U lokalnom s.t.r.-u, prodavničici iza ugla, adidasovi gelovi za tuširanje koštaju 230 dinara.

Na žalost, nema kozmetike na adidasovom oficijelnom sajtu, ali ipak možete posetiti www.adidas.com

Prosečan gel za tuširanje u lepoj ambalaži.
Ne preporučujemo
Sastojci:
Trenutno nepoznati
Pozitivno
  • Lepo pakovanje
  • Ne sadrrži veštačke boje
  • Ne sadrži sapune
Negativno
  • Nema negativnog

Ocenite proizvod

1 zvezda2 zvezde3 zvezde4 zvezde5 zvezda6 zvezda7 zvezda8 zvezda9 zvezda10 zvezda
Broj glasova: 1
Prosečna ocena: 10,00 od ukupno 10
Loading...

cherry

Višnja
Dimić
je objavila na Kremašici

Kremašica iz sveta primenjene nauke koja preferira kreativno pisanje. Po prirodi i opredeljenju nastavnik, prosvetitelj u pokušaju, tip osobe u fazonu – sedi da ti lepo objasnim. Kreator Kremašicinog sistema ocenjivanja proizvoda sa koeficijentima. Glavni autor dugih i iscrpnih tekstova o trendovima u kozmetici, savetima i spoju nauke i lepote. Uživa u dugotrajnom odabiru pravih nijansi karmina i sjajeva, pa su joj najomiljeniji kozmetički proizvodi svi oni koji se mažu na usne i oni koji imaju miris voća i poslastica.

Ako vam se svideo ovaj tekst, možda će vam se svideti i ovi:

Jedan komentar na “Adidas for women gel za tuširanje – Skin Comfort”

  1. Original - obozavam ga! :D :D :D <3

Ostavite komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.