6
Kvalitet
6
Cena
2
Pakovanje
5.2
Ocena
Avon Naturals Body Care Moisturising Strawberry piling za telo
Osnovni podaci
Kompanija: Avon
Linija: Naturals
Naziv: Avon Naturals Body Care Moisturising Strawberry Body Scrub
Ostali podaci
Cena:
Zapremina: 200ml
Avon

Ovaj AVONov proizvod namijenjen je uklanjanju mrtvih ćelija sa površine kože. O tipu kože za koji je namjenjen ne piše ništa, a moja koža je moglo bi se reći normalna, nije ni suva, ni osjetljiva.
Proizvod dolazi u tubi u koju staje 200 ml. Kupila sam ga u aprilu u tada aktuelnoj AVON brošuri po cijeni od 1,5-2 eura, nisam tačno sigurna, ali znam da nije bio skup.
Koristila sam ga na suvoj koži, prije tuširanja, kao i na mokroj koži u toku tuširanja (isključim vodu i dobro se istrljam).

Iskreno, nisam zadovoljna ovim proizvodom. Od pilinga za tijelo očekujem da mi koža nakon korišćenja bude mekana kao bebina, međutim s ovim pilingom nije bilo tako. Nakon njega koža bude mekša, ali to opet nije efekat koji sam očekivala. Pokušavala sam da ga koristim i na suvu i na mokru kožu, misleći da ga možda pogrešno koristim, ali to opet nije to. Pretpostavljam da je problem u samim zrnima koja nisu prisutna u tolikom broju da bi ovaj piling bio grublji. Možda je to samo do mene, ali preferiram grublje pilinge iz gore pomenutog razloga. Takođe, nisam oduševljena baš pakovanjem, mada nisam nijednim koje dolazi u tubi zbog toga što dio proizvoda uvijek ostane neiskorišten i pri kraju treba se dobro namučiti da bi se proizvod uopšte izvadio iz tube.
Smatram da se za ove pare može nabaviti mnogo bolji piling koji će sigurno obaviti svoj posao, ili čak da se napravi kod kuće u mnogo većoj količini i s mnogo boljim učinkom.
Konačno, ovaj piling bi možda bio dobra opcija za one sa osjetljivom kožom, jer kao što sam već rekla nije toliko grub.

Ne preporučujem ovaj proizvod osobama koje imaju normalnu kože u žele efekat nevjerovatno meke kože nakon korišćenja.
Ne preporučujemo
Sastojci:
Pozitivno
  • Nema pozitivnog
Negativno
  • ne daje efekat koji sam očekivala
  • loše pakovanje

Ocenite proizvod

1 zvezda2 zvezde3 zvezde4 zvezde5 zvezda6 zvezda7 zvezda8 zvezda9 zvezda10 zvezda
Još uvek niko nije glasao, budi prvi!
Loading...
avatar

Iva Scepanovicgost na Kremašici

Iva Scepanovic
je autor teksta: Avon Naturals Body Care Moisturising Strawberry piling za telo

Gošća na Kremašici

Ako vam se svideo ovaj tekst, možda će vam se svideti i ovi:

Jedan komentar na “Avon Naturals Body Care Moisturising Strawberry piling za telo”

  1. Taskica - Možeš da probaš peeling iz Oriflame-a iz kolekcije Sweedish Spa. Po meni je taj jedan od boljih koji se mogu naći kod nas. Mada sve češće pravim i sama kombinaciju maslinovo ulje + krupniji smeđi šećer. Pre par godina je Nivea imala piling, neka kombinacija pirinča i lotosa mislim. Bio je odličan ali je iz nekog razloga tog proizvoda već dugo nema u prodaji :(

Ostavite komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.