7
Kvalitet
8
Cena
9
Pakovanje
7.73
Ocena
Balea Losion za tuširanje Beautiful Feelings
Osnovni podaci
Kompanija: dm - drogeriemarkt
Linija: Balea Beautiful Feelings Limited edition
Naziv: Losion za tuširanje
Ostali podaci
Cena: 199 din (oko 1,7 eura)
Zapremina: 200 ml
dm Srbija

Uzela sam ovo veoma jeftino pakovanje losiona za tuširanje u dm-u. Oduševio me je miris, a i cena mu je vrlo niska – 199 dinara, kao i većina proizvoda Balea trgovačke marke.

Ovaj Balea losion za tuširanje je veoma mirisan i penušav. Pruža izuzetno prijatan osećaj pod tušem jer se lako razmazuje i lako spira dok imate osećaj da se kupate u mirisima tropskog voća, cveća i kokosa. Na pakovanju piše da je u pitanju miris magnolije, mošusa i nara. Ovaj miris se, na žalost, ne zadržava dugo na koži, ali je zato veoma prijatno koristiti ga.

balea-dusch-lotion-beautiful-feelings

Ovaj losion je namenjen za svakodnevnu upotrebu, sa naznakom da je u pitanju blaga nega kože. Iz ovog razloga ne preporučujem ga muškarcima i onima sa jačim telesnim mirisima, jer vam ovaj losion definitivno neće pomoći da ih se rešite i dobro očistite kožu nakon nekog napornog fizičkog posla.

Dosta se brzo troši, pošto je tečan, lagan i mek poput pravog losiona, ali s obzirom na cenu, nije ni to toliko zabrinjavajuće.

Pakovanje je veoma raznobojno i primamljivo, pa vas može privući u radnji da ga pomirišete, a onda ćete ga verovatno i kupiti, pošto je miris stvarno fantastičan, a cena pristojna. Osim toga, na pakovanju stoji i oznaka “limited edition” što znači da je proizvedena ograničena serija ovih proizvoda i da ga uskoro u prodaji neće biti.

Oduševio me je miris, a i cena mu je vrlo niska – 199 dinara.
Preporučujemo
Sastojci:
AQUA · SODIUM LAURETH SULFATE · COCAMIDOPROPYL BETAINE · GLYCERIN · COCO-GLUCOSIDE · SODIUM LAUROYL GLUTAMATE · GLYCERYL OLEATE · INULIN · LECITHIN · POLYQUATERNIUM-7 · CITRIC ACID · STYRENE/ACRYLATES COPOLYMER · PROPYLENE GLYCOL · SODIUM CHLORIDE · SODIUM SULFATE · HYDROGENATED PALM GLYCERIDES CITRATE · TOCOPHEROL · PARFUM · HEXYL CINNAMAL · COUMARIN · LIMONENE · SODIUM BENZOATE · PHENOXYETHANOL · CI 42051 · CI 13015.
Pozitivno
  • Odličan miris,
  • prijatan za korišćenje,
  • fino, privlačno pakovanje.
Negativno
  • Miris nije postojan,
  • nije dovoljno jak da savlada sve neprijatne mirise.

Ocenite proizvod

1 zvezda2 zvezde3 zvezde4 zvezde5 zvezda6 zvezda7 zvezda8 zvezda9 zvezda10 zvezda
Broj glasova: 1
Prosečna ocena: 2,00 od ukupno 10
Loading...

cherry

Višnja
Dimić
je objavila na Kremašici

Kremašica iz sveta primenjene nauke koja preferira kreativno pisanje. Po prirodi i opredeljenju nastavnik, prosvetitelj u pokušaju, tip osobe u fazonu – sedi da ti lepo objasnim. Kreator Kremašicinog sistema ocenjivanja proizvoda sa koeficijentima. Glavni autor dugih i iscrpnih tekstova o trendovima u kozmetici, savetima i spoju nauke i lepote. Uživa u dugotrajnom odabiru pravih nijansi karmina i sjajeva, pa su joj najomiljeniji kozmetički proizvodi svi oni koji se mažu na usne i oni koji imaju miris voća i poslastica.

Ako vam se svideo ovaj tekst, možda će vam se svideti i ovi:

Ostavite komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.