8
Kvalitet
10
Cena
7
Pakovanje
8.46
Ocena
Dahlia Natural & Care Ultra Revitaling Gel za tuširanje od šljive
Osnovni podaci
Kompanija: Dahlia d.o.o.
Linija: Dahlia Nega pod tušem
Naziv: Plum Blossom gel za tuširanje
Ostali podaci
Cena: oko 180 din (oko 1.6 eura)
Zapremina: 250 ml
dahliacosmetics.com

Uzela sam na testiranje novi proizvod iz Dalijine linije proizvoda za negu pod tušem. Ovo je jedan od tri nova mirisa u ponudi – Plum Blossom, gel za tuširanje sa mirisom cveta šljive i sa ekstraktom ploda šljive. Pojavili su se još i Inchi Splash (sa dodatkom ulja južnoameričke biljke Inči) i Cotton flower (sa dodatkom ekstrakta cveta nordijskog pamuka). Iako mislim da je odlična fora cela ideja o korišćenju šljive u kozmetičkim proizvodima (naročito domaćim, jer je ovo zemlja šljiva i šljivovice), ovaj miris mi je bio malo preopterećujuć. Suviše slatkast. Mislim da sam još jedino isprobala  od šljive Dvorec Trebnik Gel za tuširanje koji je, čini mi se, imao malo više sreće sa odabirom mirisne note.

Sam kvalitet gela za tuširanje je sasvim ok, pa zato mislim da bih ga ponovo kupila uz definitivnu promenu u izboru mirisa.

Interesantno mi je to i da piše da je ovaj gel za tuširanje posebno pogodan za problematičnu kožu, kakva je moja. S’ te strane, zaista je dobar. Iako nema nekih posebnih poboljšanja u izgledu moje kože, ovaj gel je ne isušuje jako i nikada se ne dešava da me posle kupanja koža zateže ili se peruta.

Ovaj gel za tuširanje se može naći u mnogim prodavnicama po ceni znatno ispod 200 dinara, a kada tome pridodate i sasvim jedno pristojno i funkcionalno pakovanje, ovaj proizvod zaslužuje veoma visoke ocene i preporuku od mene.

Sam kvalitet gela za tuširanje je sasvim ok, pa zato mislim da bih ga ponovo kupila uz definitivnu promenu u izboru mirisa.
Preporučujemo
Sastojci:
Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Coco Glucoside, Glyceryl Oleate, Cocamine Oxide, Disodium Cocoamphodicetate, Polyquaternium 7, DMDM Hydantoin, Polysorbate 20, Glycerin, Prunus Domestica Fruit Extract, PEG-90 Glyceryl Isostearate, Laureth-2 Sodium Chloride, Diethylhexyl Syringylidene malonate, Caprylic/Capric Triglyceride, Disodium EDTA, Parfum, Cl 17200, Cl 42090
Pozitivno
  • Veoma niska cena,
  • dobar odnos kvaitet/cena.
Negativno
  • pomalo jači, veštački miris

Ocenite proizvod

1 zvezda2 zvezde3 zvezde4 zvezde5 zvezda6 zvezda7 zvezda8 zvezda9 zvezda10 zvezda
Broj glasova: 1
Prosečna ocena: 9,00 od ukupno 10
Loading...

cherry

Višnja
Dimić
je objavila na Kremašici

Kremašica iz sveta primenjene nauke koja preferira kreativno pisanje. Po prirodi i opredeljenju nastavnik, prosvetitelj u pokušaju, tip osobe u fazonu – sedi da ti lepo objasnim. Kreator Kremašicinog sistema ocenjivanja proizvoda sa koeficijentima. Glavni autor dugih i iscrpnih tekstova o trendovima u kozmetici, savetima i spoju nauke i lepote. Uživa u dugotrajnom odabiru pravih nijansi karmina i sjajeva, pa su joj najomiljeniji kozmetički proizvodi svi oni koji se mažu na usne i oni koji imaju miris voća i poslastica.

Ako vam se svideo ovaj tekst, možda će vam se svideti i ovi:

Ostavite komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.