7
Kvalitet
9
Cena
6
Pakovanje
7.46
Ocena
Dove Visible Care gel krema za tuširanje – Renewing
Osnovni podaci
Kompanija: Unilever Plc
Linija: Dove
Naziv: Gel krema za tuširanje – Renewing
Ostali podaci
Cena: 257 dinara (2.6 evra)
Zapremina: 250 ml
Dove

Jedan klasičan Dove proizvod. Ova gel krema mi izgleda kao polu istopljeni Dove sapun (cream bar) sa malo više dodate one guste Dove kreme iz veće okrugle kutije. Ko uglavnom ne voli mirise Dove proizvoda, ovaj proizvod bi bilo najbolje da zaobiđe.

Ova krema je poprilično gnjecava bela masa koja slabo peni u odnosu na klasične gelove za tuširanje. Nije mi se pokazala korisnom za brijanje nogu i slično.

Daje prijatan osećaj na koži, ne ostavlja je suvom i zategnutom. Ipak, na etiketi na samoj bočici gela piše da se korišćenjem ovog proizvoda garantuje mekša i glatka koža (vidljivi rezultati) za 7 dana, a ukupno lepša koža za 3 nedelje. Ovo je, kao i obično, potpuna koještarija. Imam nekoliko bubuljica na dekolteu i leđima sa vremena na vreme, ponegde proširenu poru, a na nogama ponekad suvlju kožu. Ništa od ovoga se nije promenilo upotrebom ovo gela za tuširanje. Naprotiv, bubuljica imam više. Ne mogu da tvrdim da su nastele od Dove preparata za tuširanje, ali moja koža definitvno nije lepša.

Gel krema Renewing, što bi značilo da je namenjena za obnavljanje kože, relativno je nov proizvod u Dove ponudi. Pored njega, u Visible care kolekciji su i gel kreme Brightening (za posvetljivanje kože) i Softening (za mekšu kožu). Verujem da su skoro isto toliko učinkoviti, koliko i ovaj koji sam ja zapazarila.

Ovi gelovi za tuširanje koštaju po 257 dinara (2.6 evra) u Lili drogerijama. Dakle, standardnu cenu gelova za tuširanje premašuju za nekih 50-ak dinara.

Piše da je napravljen po patentiranoj novoj tehnoligiji Nutrium Moisture. Pojma nemam šta je to, a lista sastojaka je uobičajena. Ako kliknete na link ispod ocena, otićićete direktno na matični sajt Unilevera, na stanicu na kojoj su navedeni svi sastojci gel kreme Visible Care Renewing.

Daje prijatan osećaj na koži, ne ostavlja je suvom i zategnutom.
Ne preporučujemo
Sastojci:
trenutno nepoznato
Pozitivno
  • Ne zateže kožu
Negativno
  • Nema negativnog

Ocenite proizvod

1 zvezda2 zvezde3 zvezde4 zvezde5 zvezda6 zvezda7 zvezda8 zvezda9 zvezda10 zvezda
Broj glasova: 4
Prosečna ocena: 7,00 od ukupno 10
Loading...

cherry

Višnja
Dimić
je objavila na Kremašici

Kremašica iz sveta primenjene nauke koja preferira kreativno pisanje. Po prirodi i opredeljenju nastavnik, prosvetitelj u pokušaju, tip osobe u fazonu – sedi da ti lepo objasnim. Kreator Kremašicinog sistema ocenjivanja proizvoda sa koeficijentima. Glavni autor dugih i iscrpnih tekstova o trendovima u kozmetici, savetima i spoju nauke i lepote. Uživa u dugotrajnom odabiru pravih nijansi karmina i sjajeva, pa su joj najomiljeniji kozmetički proizvodi svi oni koji se mažu na usne i oni koji imaju miris voća i poslastica.

Ako vam se svideo ovaj tekst, možda će vam se svideti i ovi:

Ostavite komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.