Nagrada za pakovanje
7
Kvalitet
9
Cena
10
Pakovanje
8.26
Ocena
Gel za tuširanje Camay Passion Sensual
Osnovni podaci
Kompanija: Procter & Gamble
Linija: Camay
Naziv: Gel za tuširanje Camay Passion Sensual
Ostali podaci
Cena: 250 dinara (oko 2.5 evra)
Zapremina: 250 ml
Procter & Gamble

Ovo je onaj ljubičasti gel za tuširanje koji ima miris mešavine ruže i voćnih aroma. Vrlo oštar i interesantan miris za jedan gel za tuširanje. I ostali Camay gelovi drugih boja imaju dosta prodorne mirise, ali mi se u tenutku ovaj baš najviše dopao. Kad sam strastvena! Ehehehehehe… Videla sam na netu da postoji još 2 Camay gela za tuširanje iz Passion kolekcije – crveni i narandžasti. Postoje i linije Chic, Delicat i Vive Camay gelova. Ostale nisam isprobala, ali mi izgledaju fino i mislim da ću da ih isprobam u budućnosti.

Gel ima standardne efekte – lepo očisti kožu, malo isuši (ne preterano), i ostavi je baš mirišljavom. Camay je ipak brend koji je mnogo poznatiji po svojim sapunima. Camay se obično reklamira kao spoj higijenskih proizvoda sa francuskim finim mirisnim notama. Jeste li znali da se Camay sapuni prave još od 1926.?

Camay je ranije imao gelove za tuširanje u nekim belim bočicama sa crvenim i crnim etiketama, kremasti i hidrirajući i koji su mirisali fantastično. Sećam se da sam još pre više od 10 godina koristila ove gelove i da su ostavljali onaj osećaj na koži kao da nikada nista dovoljno isprani. Ovi noviji gelovi nisu uopšte takvi.

Gel je kompaktna gusta ljubičasto prozirna tečnost i lepo peni. Vrlo je dobar i za brijanje. Kupila sam ga u Univerexportu po ceni koja je u rangu sa ostalim gelovima za tuširanje – između 200 i 250 dinara (oko 2.5 evra) za 250 ml gela. Mislim da je u Liliju cena ovog gela ispod 200 dinara.

Pakovanje je sjajno. Lepo izgleda, a i izuzetno je praktično. Poklopac se pritiskom na jednom kraju otvara i sadržaj se lako istisne iz meke bočice.

Gel ima standardne efekte – lepo očisti kožu, malo isuši (ne preterano), i ostavi je baš mirišljavom.
Ne preporučujemo
Sastojci:
trenutno nepoznati
Pozitivno
Kožu ostavi mirišljavom
Negativno
  • Nema negativnog

Ocenite proizvod

1 zvezda2 zvezde3 zvezde4 zvezde5 zvezda6 zvezda7 zvezda8 zvezda9 zvezda10 zvezda
Broj glasova: 1
Prosečna ocena: 6,00 od ukupno 10
Loading...

cherry

Višnja
Dimić
je objavila na Kremašici

Kremašica iz sveta primenjene nauke koja preferira kreativno pisanje. Po prirodi i opredeljenju nastavnik, prosvetitelj u pokušaju, tip osobe u fazonu – sedi da ti lepo objasnim. Kreator Kremašicinog sistema ocenjivanja proizvoda sa koeficijentima. Glavni autor dugih i iscrpnih tekstova o trendovima u kozmetici, savetima i spoju nauke i lepote. Uživa u dugotrajnom odabiru pravih nijansi karmina i sjajeva, pa su joj najomiljeniji kozmetički proizvodi svi oni koji se mažu na usne i oni koji imaju miris voća i poslastica.

Ako vam se svideo ovaj tekst, možda će vam se svideti i ovi:

4 komentara na “Gel za tuširanje Camay Passion Sensual”

  1. Tijsha - onako
  2. Hristina - ja imam crvenu verziju i uopste mi se ne dopada! miris je slab i ne svidja mi se uopste, ne ostavlja nikakav miris na kozi posle tusiranja...jedino sto lepo peni. mislim da je ovo bio prvi i poslednji put da kupujem ovaj gel za tusiranje.
  3. MM - extra
  4. Impala - Iskreno,oduvek sam imala averziju prema marki Camay,jer mi se uopste nisu dopadali njihovi sapuni...Dobila sam ljubicasti Camay gel za tusiranje na poklon od drugarice,i ODUSEVIO ME JE...to je ubedljivo najbolji gel koji sam ikada koristila,ima prelep miris koji dugo ostaje na kozi...posle njega mi prosto bude zao da nanesem losion za telo ili mleko... Sve pohvale i preporucujem vam da ga probate...

Ostavite komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.