7
Kvalitet
8
Cena
6
Pakovanje
7.13
Ocena
GlaxoSmithKline Group – Lactacyd Femina emulzija za intimnu negu
Osnovni podaci
Kompanija: GlaxoSmithKline Group
Linija: Lactacyd Femina
Naziv: Emulzija za intimnu negu
Ostali podaci
Cena: nepoznato
Zapremina: nepoznato
Lactacyd

Postoje proizvodi za intimnu negu koji se koriste samo kada se jave neke infekcije i uopšte neželjene pojave kod vaših intimnih delova tela, ali postoje i oni koji se mogu koristiti u svakonevnom održavanju lične higijene. Dakle, postoji potreba da i vašem polnom organu nabavite odgovarajući kozmetički proizvod. Linija proizvoda Lactacyd femina nudi više varijanti za rešavanje ovog problema. Za vas smo na test stavili emulziju koja se može koristiti za svakodnevnu negu. Svi proizvodi ove kozmetike, kako im i ime kaže, sadrže mlečnu kiselinu koja pomaže u očuvanju prirodne vaginalne pH vrednosti i time spreči stvaranje pogodnih uslova da vam se na ovom osetljivom mestu usele neke gljivičice, nepoželjne bakterije i slični sustanari.

Ova beličasta emulzija ima jedva primetan, blag i prijatan miris, a dosta je koncentrovana. Vrlo je izdašna, jer pri upotrebi je treba uzeti vrlo malo i razblažiti je vodom, kako to i piše na pakovanju. Može se reći bez ikakvog preterivanja da je sećaj čistoće nakon upotrebe ovakvog proizvoda evidentan, ali nije na odmet biti pažljiv i imati mere. Kao i kod mnogih drugih proizvoda, i kod ovog, posle duže redovne upotrebe, koža (a u ovom slučaju i sluzokoža) se navikne na ovakav tretman, pa čim iz nekih razloga izostane korišćenje ovog proizvoda na duže od par dana, javljaju se neke manje infekcije. Nije ni to kraj sveta, ali je, složiće te se, apsolutno nepotrebno. Fino je imati ovu emulziju u svome kupatilu pri tuširanju posle nekog treninga, seksualnih odnosa ili u vreme PMS-a.

Osim ovog proizvoda, postoje još i Lactacyd femina vlažne maramice koje se takođe mogu koristiti za svakodnevnu upotrebu i Lactacyd femina tečni preparat koji se koristi u slučajevima narušene prirodne ravnoteže vaginalne flore.

Efikasan proizvod prijatnog mirisa
Ne preporučujemo
Sastojci:
trenutno nepoznato
Pozitivno
  • Prijatan miris
  • Evidentno čisti
Negativno
  • Može da stvori infekcije
  • Preteranom upotrebom se koža navikava

Ocenite proizvod

1 zvezda2 zvezde3 zvezde4 zvezde5 zvezda6 zvezda7 zvezda8 zvezda9 zvezda10 zvezda
Broj glasova: 1
Prosečna ocena: 10,00 od ukupno 10
Loading...

cherry

Višnja
Dimić
je objavila na Kremašici

Kremašica iz sveta primenjene nauke koja preferira kreativno pisanje. Po prirodi i opredeljenju nastavnik, prosvetitelj u pokušaju, tip osobe u fazonu – sedi da ti lepo objasnim. Kreator Kremašicinog sistema ocenjivanja proizvoda sa koeficijentima. Glavni autor dugih i iscrpnih tekstova o trendovima u kozmetici, savetima i spoju nauke i lepote. Uživa u dugotrajnom odabiru pravih nijansi karmina i sjajeva, pa su joj najomiljeniji kozmetički proizvodi svi oni koji se mažu na usne i oni koji imaju miris voća i poslastica.

Ako vam se svideo ovaj tekst, možda će vam se svideti i ovi:

5 komentara na “GlaxoSmithKline Group – Lactacyd Femina emulzija za intimnu negu”

  1. Mala - a koristim Lactacyd femina vlažne maramice i zadovoljna sam. Ne koristim ih svakodnevno pa nisam imala problema sa preteranim navikavanjem svoje "drugarice" na ovakvu negu. Preporučujem kremašicama da ne preteruju sa ovakvom negom jer je sluzokoža sklona da se "ulenji". Znam da ovo sad zvuči kao šala ali zaista mislim tako.
  2. Jelena - eeee,ovaj proizvod je super...imala sam infekciju,poremecen mi je bio pH,otkako koristim ovu emulziju,stanje se poboljsalo...:*
  3. lilisha - To je samo za spoljasnju upotrebu?
  4. m.a.l.a. - Koliko košta taj proizvod (Lactacyd) i dali se može naći u dm????

Ostavite komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.