7
Kvalitet
10
Cena
6
Pakovanje
7.79
Ocena
Johnson&Johnson – Carefree intimna kupka sa Alojom
Osnovni podaci
Kompanija: Johnson&Johnson
Linija: Carefree
Naziv: Carefree intimna kupka sa Alojom
Ostali podaci
Cena:
Zapremina: 200 ml
Johnson&Johnson

Ovo je verovatno najjeftinija intimna kupka za kupiti. Koštala me je negde oko 150 dinara. Trajala je skoro par meseci (bočica od 200 ml), s obzirom da sam ja izuzetno lenja po pitanju održavanja kozmetičkih rituala periodično i u kontinuitetu. Iskreno, moj organizam nije pokazivao nikakve reakcije na ovaj preparat. Možda je to i dobra stvar… Nije škodio :P

Ovaj prozirni gel ima neki nežan cvetni miris. Ljubičica, ako se ne varam. Što se ekstrakta Aloje tiče, znam da ona služi za umirivanje iritacija. To je dobro, ali ne znam koliko je to doprinelo kvalitetu ovog proizvoda i da li je efekata uopšte i bilo. Ova kupka je izuzetno blaga, to je sigurno. Ne sadrži sapune.

Sama bočica je sasvim uobičajena, prozirna i po delovima roze, osim što ima onaj poklopac po PUSH sistemu, koji ne morate odvrtati. Mislim da nećete pogrešiti sa ovom kupkom, ako se odlučite za za neki preventivni i ne suviše efektni tretman vaših intimnih delova. To je to.

Sasvim ok kupka i vrlo je jeftina
Ne preporučujemo
Sastojci:
trenutno nepoznati
Pozitivno
  • Ne izaziava reakcije kože
  • Jeftin je
Negativno
  • Nema negativnog

Ocenite proizvod

1 zvezda2 zvezde3 zvezde4 zvezde5 zvezda6 zvezda7 zvezda8 zvezda9 zvezda10 zvezda
Još uvek niko nije glasao, budi prvi!
Loading...

cherry

Višnja
Dimić
je objavila na Kremašici

Kremašica iz sveta primenjene nauke koja preferira kreativno pisanje. Po prirodi i opredeljenju nastavnik, prosvetitelj u pokušaju, tip osobe u fazonu – sedi da ti lepo objasnim. Kreator Kremašicinog sistema ocenjivanja proizvoda sa koeficijentima. Glavni autor dugih i iscrpnih tekstova o trendovima u kozmetici, savetima i spoju nauke i lepote. Uživa u dugotrajnom odabiru pravih nijansi karmina i sjajeva, pa su joj najomiljeniji kozmetički proizvodi svi oni koji se mažu na usne i oni koji imaju miris voća i poslastica.

Ako vam se svideo ovaj tekst, možda će vam se svideti i ovi:

Jedan komentar na “Johnson&Johnson – Carefree intimna kupka sa Alojom”

  1. Tanja - super!

Ostavite komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.