8
Kvalitet
10
Cena
7
Pakovanje
8.46
Ocena
Johnson’s Body Care 24hour Moisture Relaxing Body Wash gel za tuširanje
Osnovni podaci
Kompanija: Johnson & Johnson
Linija: Body Care
Naziv: 24hour Moisture Relaxing Body Wash gel za tuširanje
Ostali podaci
Cena: 200-250 din (oko 2 evra)
Zapremina: 400 ml
Johnsonsbeauty.co.uk

Ovo je odlična ponuda. Beše 400 ml gela za tuširanje za nekih dvestotinak (200-250) dinara. Pakovanje vrlo prosečno dizajnirano za Johnson & Johnson proizvod, fino, diskretno. Sad je ostalo još da vidim kakav je kvalitet, jer mi je baš čudno bilo što je tako jeftino. Sad pogledah po stranim online šopovima, kad ono – i tamo ovaj proizvod košta i manje od 200 dinara.

Ja sam odabrala ovaj desno, koji je namenjen svim tipovima kože. Postoji takođe i za suvu i normalnu kožu. Izuzetno je prijatnog, blagog i osvežavajućeg mirisa. Nije mnogo gust, lepo peni i ne izaziva iritacije ni isušivanje kože. Mada, to je valjda normalno, jer na njemu piše da je 24hours moisture, tj. da bi trebalo da hidrira kožu.

Pokazao se i kao vrlo dobar za brijanje prilikom tuširanja. Oštrica klizi, ima dovoljno pene, a i koža nije toliko suva, a to se dešava često jer je prilikom brijanja koža duže vreme u kontaktu sa sapunicom. Čak mi je poslužio neko vreme i za umivanje, jer sam videla da mogu da njime skidam šminku i nečistoće sa lica, a da ne isušim kožu i da mi se ona ne isperuta i ne zateže jako.

Preporučujem ovaj gel za tuširanje svim ljubiteljima Johnson & Johnson kozmetike, jer je po kvalitetu sasvim zadovoljavajući, čak i bolji od većine, a jeftin. Kupovinom jedne bočice ovog gela, bićete fino obezbeđeni na duže vreme dobrim preparatom za tuširanje i kupanje.

Preporučujem ovaj gel za tuširanje svim ljubiteljima Johnson & Johnson kozmetike, jer je po kvalitetu sasvim zadovoljavajući, čak i bolji od većine, a jeftin.
Preporučujemo
Sastojci:
Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Glycerin, Sodium Lauroamphoacetate, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Chloride, Styrene/Acrylates Copolymer, Sodium Lauryl Sulfate, Lauric Acid, Disodium Lauroamphodiacetate, Lauryl Hydroxyethyl Imidazoline, Polyquaternium-7, Hidroxypropyl Methylcellulose, Disodium EDTA, Citric Acid, Sodium Citrate, Sodium Glycolate, Sodium Benzoate, Parfum
Pozitivno
  • Prijatno i blago miriše,
  • Namenjen svim tipovima kože,
  • Ne suši kožu,
  • Izuzetno je niska cena.
Negativno
  • Neće hidrirati kožu 24h,
  • Miris se ne zadržava dugo na koži,
  • Nije ništa spektakularno.

Ocenite proizvod

1 zvezda2 zvezde3 zvezde4 zvezde5 zvezda6 zvezda7 zvezda8 zvezda9 zvezda10 zvezda
Još uvek niko nije glasao, budi prvi!
Loading...

cherry

Višnja
Dimić
je objavila na Kremašici

Kremašica iz sveta primenjene nauke koja preferira kreativno pisanje. Po prirodi i opredeljenju nastavnik, prosvetitelj u pokušaju, tip osobe u fazonu – sedi da ti lepo objasnim. Kreator Kremašicinog sistema ocenjivanja proizvoda sa koeficijentima. Glavni autor dugih i iscrpnih tekstova o trendovima u kozmetici, savetima i spoju nauke i lepote. Uživa u dugotrajnom odabiru pravih nijansi karmina i sjajeva, pa su joj najomiljeniji kozmetički proizvodi svi oni koji se mažu na usne i oni koji imaju miris voća i poslastica.

Ako vam se svideo ovaj tekst, možda će vam se svideti i ovi:

Nema komentara na “Johnson’s Body Care 24hour Moisture Relaxing Body Wash gel za tuširanje”

  1. tanja - sve pohvale za vaše proizvode...ostajemo vjerni i daljre

Ostavite komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.