9
Kvalitet
6
Cena
10
Pakovanje
8.21
Ocena
Krem kupka Cléo – sa jogurtom i slatkišima
Osnovni podaci
Kompanija: Paglieri, Italija
Linija: Cléo
Naziv: Krem kupka Cléo - sa jogurtom i slatkišima
Ostali podaci
Cena: 200 din (2 eura)
Zapremina: 250 ml
Paligeri

Ovo je jedna izuzetno simpatična italijanska kozmetika (znate, ona što proizvodi i Felce Azzurra liniju), koja se po dizajnu, kao i svaka druga italijanska roba, ističe po izuzetnom kvalitetu i izgledu. Zbog lepo iscrtanih slatkiša po bočici koji bi trebalo da svedoče o mirisu slatkog, poželela sam odmah da je otvorim i pomirišem. Miris ne liči baš na miris nekih slatkiša, ali mi se dopao. Pomislila sam da će se baš lepo slagati sa nekim parfemom kojim bih se naprskala posle tuširanja.

Ono što je jako dobro u vezi ove kupke i zbog čega sam je i kupila je to da ona sadrži vitamine A, B, C, D i E, mineralne soli, lipide (masti) – važno zbog isušivanja kože koje uzrokuju sve te kupke i sapuni, proteine i laktozu (dakle, ipak ima šećera!).

Ja ovu jogurt kupku koristim i kao gel za tuširanje i kao kupku i izuzetno sam zadovoljna. Ne suši kožu kao mnogo drugih preparata za kupanje i tuširanje, a na koži ostavlja fini, blag miris.

Cléo kupke možete naći u raznim ukusnim varijantama, kao sladoled: Jogurt-Vanila (za hidriranje), Jogurt-Crveno voće (za toniranje kože), Jogurt-Čokolada (hranljiva kupka – mmmmmm!), Jogurt-Tropsko voće (za sjajnu kožu) i Jogurt-Krem od kolačića (ekstra hranljiva kupka za meku kožu).

Ova moja jogurt kupka sa slatkišima je za obnavljanje energije kože, tj. tipa “energising”.

Pakovanje od 250 ml može se kupiti po ceni od oko 200 dinara u nekom većem diskontu.

Vidi, vidi, baš su pažljivi – piše na pakovanju da se prazna ambalaža ne baca u prirodu!

Kupka i gel za tuširanje simpatičnog mirisa.
Ne preporučujemo
Sastojci:
trenutno nepoznati
Pozitivno
  • Sadrži vitamine
  • Lepo miriše
Negativno
  • Nema negativnog

Ocenite proizvod

1 zvezda2 zvezde3 zvezde4 zvezde5 zvezda6 zvezda7 zvezda8 zvezda9 zvezda10 zvezda
Broj glasova: 1
Prosečna ocena: 10,00 od ukupno 10
Loading...

cherry

Višnja
Dimić
je objavila na Kremašici

Kremašica iz sveta primenjene nauke koja preferira kreativno pisanje. Po prirodi i opredeljenju nastavnik, prosvetitelj u pokušaju, tip osobe u fazonu – sedi da ti lepo objasnim. Kreator Kremašicinog sistema ocenjivanja proizvoda sa koeficijentima. Glavni autor dugih i iscrpnih tekstova o trendovima u kozmetici, savetima i spoju nauke i lepote. Uživa u dugotrajnom odabiru pravih nijansi karmina i sjajeva, pa su joj najomiljeniji kozmetički proizvodi svi oni koji se mažu na usne i oni koji imaju miris voća i poslastica.

Ako vam se svideo ovaj tekst, možda će vam se svideti i ovi:

6 komentara na “Krem kupka Cléo – sa jogurtom i slatkišima”

  1. Nena - Koristim Cleo jogurt-cokolada, i mogu reci da je odlicna, ne isusuje kozu i morise predivno!!
  2. Olja - Nije los proizvod, ja licno cesto uzimam od vanile jer prija u ove hladne dane, a ponekad i ono pakovanje od 500ml koje je jako zahvalno za celu porodicu. Steta sto u Novom Sadu nema parfimerija gde se prodaju svi ti italijanski proizvodi, poput 3 prodajna mesta u Beogradu, gde se redovno snabdem tim stvarcicama.
  3. Eta - Ove kleo-proizvode koje imamo sad na trziste, nisu ni K - od one kleo proizvode sto su neksd bile.
  4. Lijanasta - Odlican je proizvod ! Ono sto mi se kod njih dopada je ja'k, ubedljiv miri, pogotovo od VANILE ! Dopada mi se sto nije vodenast poput mnogih kupkica, nego naprotiv izuzetno kremast! ---- Posle tusiranja koza mi je nezna i mekana. a da,lepo peni ;-)
  5. milena - U kojim radnjama u Beogradu mogu kupiti Cleo proizvode?

Ostavite komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.