Nagrada za kvalitet
10
Kvalitet
8
Cena
9
Pakovanje
9.14
Ocena
Nivea double Effect Shower & Shave – gel za tuširanje i brijanje
Osnovni podaci
Kompanija: Beiersdorf
Linija: Nivea
Naziv: Double Effect Shower & Shave – gel za tuširanje i brijanje
Ostali podaci
Cena: 200 dinara ili 2 evra
Zapremina: 250 ml
Nivea

Kupila sam ovaj novi proizvod da isprobam, pošto koristim brijač za depilaciju, a vosak zaobilazim. U pitanju je gel iz linije specijalnih tretmana za tuširanje. Kažu da sadrži ulje avokada i blagi miris marakuje (voće strasti – meni miriše na nešto između breskve i dinje). Piše još i da je izbalansirane pH vrednosti da odgovara koži. U ovoj kolekciji Specialists gelova za tuširanje nalaze se još i Natural Oil Bath, Sensitive Balance Shower Gel, Lotus Shower Peeling i Creme Peeling.

Moje impresije – proizvod je sjajan! Peni sitnom, gustom i finom penom. Miriše blago na neko voće. Brijač klizi savršeno. Nisam brže, ni preciznije obrijala noge davno. Ovaj proizvod je nešto između gela za tuširanje poput onih Niveinih Happy Time, Cashmere Moments ili Lotus Beauty, i gela za brijanje za žene, kao onaj što pravi Gillette za žene – Satin Care. Tuširanje ovim kremastim gelom je baš prijatno iskustvo. Ono što bih zamerila je to što pomalo isušuje kožu na nogama. Pošto i inače mažem noge losionom posle brijanja, to mi ne predstvalja neki naročiti problem. Možda nekome ne bi odgovaralo to što je ovaj proizvod parfimisan, ali meni to ne smeta. Naprotiv.

Pakovanje je standardno, kao za sve ove nove Niveine proizvode za tuširanje od 250 ml. Možete i sami videti na slici. I cena mu je slična sa ostalim Niveinim gelovima za tuširanje. To je u komšijskom Univerexportu. Eventualno 10-ak ili 20-ak dinara više. Dakle, oko 200 dinara ili 2 evra.

Za one koje se redovno briju – preporucujem da isprobate.

Za one koje se redovno briju – preporučujem da isprobate.
Ne preporučujemo
Sastojci:
Trenunto nepoznati
Pozitivno
Dobar za brijanje
Negativno
  • Nema negativnog

Ocenite proizvod

1 zvezda2 zvezde3 zvezde4 zvezde5 zvezda6 zvezda7 zvezda8 zvezda9 zvezda10 zvezda
Broj glasova: 3
Prosečna ocena: 9,67 od ukupno 10
Loading...

cherry

Višnja
Dimić
je objavila na Kremašici

Kremašica iz sveta primenjene nauke koja preferira kreativno pisanje. Po prirodi i opredeljenju nastavnik, prosvetitelj u pokušaju, tip osobe u fazonu – sedi da ti lepo objasnim. Kreator Kremašicinog sistema ocenjivanja proizvoda sa koeficijentima. Glavni autor dugih i iscrpnih tekstova o trendovima u kozmetici, savetima i spoju nauke i lepote. Uživa u dugotrajnom odabiru pravih nijansi karmina i sjajeva, pa su joj najomiljeniji kozmetički proizvodi svi oni koji se mažu na usne i oni koji imaju miris voća i poslastica.

Ako vam se svideo ovaj tekst, možda će vam se svideti i ovi:

Jedan komentar na “Nivea double Effect Shower & Shave – gel za tuširanje i brijanje”

  1. zvončica - Meni je baš super i ne isušuje mi kožu na nogama, već je suprotno-koža mi je kao da sam je namazala losionom:) I jako osvežavajuće miriše!

Ostavite komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.