Nagrada za kvalitet
10
Kvalitet
6
Cena
10
Pakovanje
8.68
Ocena
Nivea tečni sapun za ruke sa unikatnim mirisom originalne plave Nivea kreme
Osnovni podaci
Kompanija: Nivea
Linija: Creme care
Naziv: Nivea Creme care tečni sapun
Ostali podaci
Cena: 2 EUR
Zapremina: 250 ml
Nivea

Obožavam da perem ruke ovim tečnim sapunom! Svi mi koji smo odrasli sa plavom Nivea kremom u kući smo vezani za miris originalne plave Nivea kreme. Tih ’80 i ’90. godina na našem tržištu je jedan od najprepoznatljivijih brendova bila Nivea plava krema u različitim veličinama pakovanja. Sećam se da smo uvek imali u kući ono veliko plavo limeno pakovanje. Iako mi je krema ko devojčici delovala dosta masno, volela sam taj miris. Danas, povremeno volim pre spavanja da nanesem na lice plavu kremu onda kada osetim da mi je koža zategnuta i suva.

Od skoro koristim i Nivea kremasti tečni sapun sa mirisom originalne plave Nivea kreme i uživam u tome. Ruke divno i sveže mirišu nakon pranja, a u toku pranja se jako oseti prepoznatljivi miris. Sapun sadrži ulja i provitamin za negu. Koža je nežna nakon pranja i sapun je ne isušuje.

Ukoliko volite Nivea proizvode, verujem da će vam se dopasti i ovaj tečni sapun.

Odličan tečni sapun koji ne isušuje kožu ruku.
Preporučujemo
Sastojci:
Pozitivno
  • divan miris plave kreme
  • divan svež miris nakon pranja
Negativno
  • Nema negativnog

Ocenite proizvod

1 zvezda2 zvezde3 zvezde4 zvezde5 zvezda6 zvezda7 zvezda8 zvezda9 zvezda10 zvezda
Broj glasova: 1
Prosečna ocena: 7,00 od ukupno 10
Loading...

goldie

Zlata
Milošević
je objavila na Kremašici

Kremašica iz IT sveta, programer i konstantna tehnička podrška. Redovno prati vesti iz sveta i informiše nas o najnovijim trendovima u svetu kozmetike. Ako Kremašicu zapratite na tviteru, našli ste Goldie. Ne šminka se svaki dan, ali zato smatra da je zdrava, negovana i čista kosa ogledalo prave kremašice.

Ako vam se svideo ovaj tekst, možda će vam se svideti i ovi:

3 komentara na “Nivea tečni sapun za ruke sa unikatnim mirisom originalne plave Nivea kreme”

  1. Vlada - Zdravo probao sam ovaj sapun. Imam jako osetljivu kožu, jako prija koži i neguje je. Miris je nenapadan ali dovoljno dugo ostaje na rukama. Takoše belo pakovanje odlično miriše i neguje. Što se tiče nedostataka, pumpica u kojoj je spakovan sapun mnogo sapuna izbacuje po mom mišljenju, običan dozer za sapun izbaci 4 puta manje jednim pritiskom. Zato se brzo troši a cena mu je visoka. Jeste kvalitet nešto što ovaj sapun poseduje ali za dosta manje novca se mogu uzeti mirisni i negujući sapuni recimo Palmolive 750ml je 3e, često bude na akciji 2e, zatim otkrio sam ne tako poznatog proizvođača DCP hemigal, čiji 1L sapuna košta 150din ili oko 1,2e a takođe ne isušuju ruke a plavi sapun predivno miriše a neguje.
    • goldie - Hvala Vlado za komentar, vidiš, možda ne bi bilo loše da obratim više pažnje na ponudu tečnih sapuna pa da nađemo šta je najsiplativije kupovati. Ipak je sapun nešto što se i najviše troši. Hvala na savetima.
      • Vlada - I meni je delovalo kao sitnica ali i nije, ko zna koliko puta operemo ruke kući u toku dana. Isprobao sam skoro 10-ak proizvođača kroz par godina i mogu rado da pomognem u tom tekstu. Cena nije uvek pokazatelj kvaliteta :)

Ostavite komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.