8
Kvalitet
9
Cena
7
Pakovanje
8.13
Ocena
Palmolive Naturals gel krema za tuširanje sa maslinovim uljem
Osnovni podaci
Kompanija: Colgate-Palmolive
Linija: Palmolive Naturals
Naziv: Gel krema za tuširanje sa maslinovim uljem
Ostali podaci
Cena: 189 dinara (oko 2 evra)
Zapremina: 300 ml
Colgate-Palmolive

Isprobala sam više različitih Palmolive gelova za tuširanje. Zapravo, mislim da sam tih najviše u životu i kupovala – onaj sa medom i mlekom, plavi termal spa sa pilingom, sa bademovim mlekom, pa oni sa aromaterapijom, onaj svetlo plavi ultra sensitive, roza sa ekstraktima kašmira, itd. Čudmo mi je što ranije nisam napisala recenziju za njega.

Mislim da mi ovaj sa maslinovim uljem nekako najlepše miriše i fino deluje.

Na ovoj slici piše da je u pitanju mleko za tuširanje, a na mom piše krema za tuširanje. Ispod su sve neka grčka slova, ništa ne kontam. Pročitala sam na netu da ove kreme za tuširanje sadrže više ulja, pa zato daju prijatniji osećaj na koži posle tuširanja.

Ovo je sasvim dobar proizvod za cenu od 189 dinara (oko 2 evra), kolko košta u Lilly drogerijama, koja je sasvim u rangu sa cenama drugih gelova za tuširanje, čak možda i jeftiniji. Uhvatila sam neko pakovanje od 300 ml u kome je 20% zapremine gratis, tj. standardna ambalaža sadrži 250 ml gela. Svejedno, ovo je sasvim dovoljno za, recimo, nekih mesec ipo dana svakodnevne upotrebe.

Miris je zaista dobar i osvežavajući, ali se ne zadržava dugo na koži. Dopada mi se to što ne suši kožu jako. Ovo obično procenjujem na osnovu toga koliko mi sapunica osuši kožu na nogama prilikom brijanja, jer tada držim utrljan gel na koži barem 5 minuta pre nego što ga isperem. Ne smeta mi ni njime da se umijem pošto ostavlja utisak da je blag i da ima u sebi hidrirajuće sastojke. Ne peruta se koža od njega.

Sve u svemu, jedan solidan, totalno neluksuzni proizvod za dobru cenu. Jaka 8-ica, po meni.

Sigurno ima puno vas koji su isprobali Palmolive gelove. Šta vi kažete?

Jedan solidan, totalno neluksuzni proizvod za dobru cenu.
Ne preporučujemo
Sastojci:
trenutno nepoznati
Pozitivno
  • Jeftin je
  • Pogodan za brijanje
  • Ne isušuje kožu
  • Prijatno miriše
Negativno
  • Nema negativnog

Ocenite proizvod

1 zvezda2 zvezde3 zvezde4 zvezde5 zvezda6 zvezda7 zvezda8 zvezda9 zvezda10 zvezda
Broj glasova: 3
Prosečna ocena: 8,00 od ukupno 10
Loading...

cherry

Višnja
Dimić
je objavila na Kremašici

Kremašica iz sveta primenjene nauke koja preferira kreativno pisanje. Po prirodi i opredeljenju nastavnik, prosvetitelj u pokušaju, tip osobe u fazonu – sedi da ti lepo objasnim. Kreator Kremašicinog sistema ocenjivanja proizvoda sa koeficijentima. Glavni autor dugih i iscrpnih tekstova o trendovima u kozmetici, savetima i spoju nauke i lepote. Uživa u dugotrajnom odabiru pravih nijansi karmina i sjajeva, pa su joj najomiljeniji kozmetički proizvodi svi oni koji se mažu na usne i oni koji imaju miris voća i poslastica.

Ako vam se svideo ovaj tekst, možda će vam se svideti i ovi:

3 komentara na “Palmolive Naturals gel krema za tuširanje sa maslinovim uljem”

  1. Sanja - I ja volim Palmolive gelove, njih i Dove najvise i koristim, jer mislim da su najbolji.
  2. Tina - Ja sam je otkrila prošle godine i to u Njemačkoj, kao sestra mi je preporučila a ja se bila uvredila jer je bila najjeftinija u DM-u, samo 99 centi..., međutim od tada je samo kupujem i ne mjenjam je uopšte, ima funkciju ujedno i blagog mlijeka za tijelo, pa ko voli neka izvoli, veliki pozzz.Cijena najčešće nije mjerilo kvalitete.
  3. Tina - Moj dragi i ja obožavmo ovaj gel. Stvarno je super.

Ostavite komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.