Nagrada za pakovanje
5
Kvalitet
10
Cena
7
Pakovanje
7.05
Ocena
Sodalco – Fresh&Clean gel za tuširanje -Energy Narandža i Guarana
Osnovni podaci
Kompanija: Sodalco
Linija: Fresh&Clean
Naziv: Gel za tuširanje -Energy Narandža i Guarana
Ostali podaci
Cena: 300 din - 3 eura
Zapremina: 200 ml
Fresh&Clean

Nešto u limenci, od voća, a nije ni za piće ni za jelo! Onda je sigurno za ličnu higijenu i fantastično miriše. Super! Na prvi pogled, privukla me je bočica, identična limenkama gaziranih sokova. Bilo je više različitih mirisa, ali sam se odlučila za narandžu i guaranu jer me to nekako asociralo na dizanje energije i buđenje čula.
Gel koji je ovako lepo zapakovan, italijanske kozmetike Fresh&Clean, sasvim je običan gel, kao i svaki drugi. Stvarno miriše na narandžu i guaranu. Koža je posle tuširanja meka i na njoj se dugo zadržava osećaj svežine. Piše da nežno čisti, ostavljajući kožu mekom i gipkom. Ono što je interesantno kod ovog proizvoda je da sadrži Bitreks, tj. gorku supstancu koja služi da spreči dečurliju, koja eventualno posećuje vaše kupatilo, da gucne malo ovog gela misleći da je to sok u limenci.

Postoji još lepih mirisa u ponudi ovih gelova za tuširanje. Osim ovog sa nayivom Energy, tu su i Active, Fruity, Vitality i Beauty, sa mineralnim solima, sa mirisom šumskog voća, sa ekstraktom bambusa i zelenog čaja i Karita buterom.

Dobra ponuda različitih mirisa
Ne preporučujemo
Sastojci:
trenutno nepoznato
Pozitivno
  • Sjajno pakovanje
  • Odličan miris
Negativno
  • Nema negativnog

Ocenite proizvod

1 zvezda2 zvezde3 zvezde4 zvezde5 zvezda6 zvezda7 zvezda8 zvezda9 zvezda10 zvezda
Još uvek niko nije glasao, budi prvi!
Loading...

cherry

Višnja
Dimić
je objavila na Kremašici

Kremašica iz sveta primenjene nauke koja preferira kreativno pisanje. Po prirodi i opredeljenju nastavnik, prosvetitelj u pokušaju, tip osobe u fazonu – sedi da ti lepo objasnim. Kreator Kremašicinog sistema ocenjivanja proizvoda sa koeficijentima. Glavni autor dugih i iscrpnih tekstova o trendovima u kozmetici, savetima i spoju nauke i lepote. Uživa u dugotrajnom odabiru pravih nijansi karmina i sjajeva, pa su joj najomiljeniji kozmetički proizvodi svi oni koji se mažu na usne i oni koji imaju miris voća i poslastica.

Ako vam se svideo ovaj tekst, možda će vam se svideti i ovi:

Ostavite komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.