Nagrada za kvalitet
10
Kvalitet
7
Cena
8
Pakovanje
8.61
Ocena
Aura uljani odstranjivač laka za nokte
Osnovni podaci
Kompanija: Aura
Linija: Aura
Naziv: Uljani odstranjivač laka za nokte
Ostali podaci
Cena: 150 din (1.5 evra)
Zapremina: 150 ml
Aura

Ovo je moj omiljeni skidač laka za nokte. I to ovaj u roza boji, bez acetona, sa mirisom jagode.

Jedini je koji ostavlja baš prijatan miris na noktima dugo posle upotrebe. Mislim da mi se stanje na noktima vidljivo popravlja kada sa acetona pređem na Aurin uljani skidač. Nisam isprobala ovaj zeleni. Kažu na Aurinom sajtu da on miriše na kivi. Piše još da je ovaj roza bez acetona posebno pogodan za skidanje laka sa veštačkih noktiju. Lepak sa veštaka se rastvara u acetonu, pa je preporučljivo koristiti neki skidač bez acetona ako imate nadograđene nokte. Ovaj proizvod će vam se tada sigurno dopasti.

Formula ovih skidača sadrži ulje badema i ricinusa, pa baš lepo neguje nokte. Ne ostavlja bele tragove na noktima i koži posle skidanja laka.

Bočica nije nešto maštovito dizajnirana, ali naspram ostalih skidača lakova, uopšte nije loša. Meni je dovoljno to što je uvek izdaleka prepoznam na poličici u radnji. Nije nešto impresivna zapremina, mislim da je oko 150 ml, a košta, recimo u Maxi marketu oko 120 dinara. Dakle, među najskupljim je proizvodima tog tipa, ali ga ja kupujem s vremena na vreme, naročito kada nameravam da pustim nokte.

Odličan uljani skidač laka bez acetona
Ne preporučujemo
Sastojci:
ulje badema i ricinusa
Pozitivno
  • Ne sadrži aceton
  • Prijatan miris
Negativno
  • Nema negativnog

Ocenite proizvod

1 zvezda2 zvezde3 zvezde4 zvezde5 zvezda6 zvezda7 zvezda8 zvezda9 zvezda10 zvezda
Broj glasova: 2
Prosečna ocena: 9,00 od ukupno 10
Loading...

cherry

Višnja
Dimić
je objavila na Kremašici

Kremašica iz sveta primenjene nauke koja preferira kreativno pisanje. Po prirodi i opredeljenju nastavnik, prosvetitelj u pokušaju, tip osobe u fazonu – sedi da ti lepo objasnim. Kreator Kremašicinog sistema ocenjivanja proizvoda sa koeficijentima. Glavni autor dugih i iscrpnih tekstova o trendovima u kozmetici, savetima i spoju nauke i lepote. Uživa u dugotrajnom odabiru pravih nijansi karmina i sjajeva, pa su joj najomiljeniji kozmetički proizvodi svi oni koji se mažu na usne i oni koji imaju miris voća i poslastica.

Ako vam se svideo ovaj tekst, možda će vam se svideti i ovi:

2 komentara na “Aura uljani odstranjivač laka za nokte”

  1. Dina - Veoma je dobar, cena je 130 din. a ima samo 70 mil...
    • cherry - Ova recenzija je od juna 2009. Mora da su od tada promenili pakovanje. Na Aurinom online shopu piše da je cena 141 din.

Ostavite komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.