Nagrada za kvalitet
10
Kvalitet
4
Cena
10
Pakovanje
8.02
Ocena
Avon krema za ruke i nokte -Anew Ultimate
Osnovni podaci
Kompanija: Avon
Linija: Anew Ultimate
Naziv: Krema za ruke i nokte
Ostali podaci
Cena: poprilično skup
Zapremina: 75 ml
Avon Srbija

Kremica u zlatnoj tubi od 75 ml, Anew ultimate transforming hand and nail cream, je odlična nega za ruke i nokte. Ona je u zlatno krem boji, ima blagi i prijatan miris, karakterističan za sve Avonove Anew proizvode. Dobra je za zaštitu kože ruku od štetnog UVB i UVA zračenja jer sadrži supstancu koja se zove oksibenzon (poznat i pod nazivom benzofenon-3).

Ono što se primećuje odmah nakon nanošenja ove kreme na ruke je izuzetno brza apsorpcija. Ruke budu potpuno nemasne i čiste za samo nekoliko minuta. Moja majka, koja je već duboko zagazila u šestu deceniju života, iznenadila se kada je primetila da joj se, posle samo par nedelja korišćenja ove kreme, potpuno povukle flekice sa gornje strane šaka nastale starenjem kože. Meni je ova krema, iako nemam problema sa flekama, odlična za negu noktiju i zanoktica.

Za pun efekat je treba nanositi dva puta dnevno, ujutru i uveče, na čistu i suvu kožu. Ono što je mana ovom proizvodu je cena. Prilično je nepristupačna, ali za kremu sa zaštitnim faktorom SPF 15, povoljnog uticaja na zrelu kožu ruku kod starijih osoba, zanoktice i nokte, sasvim je razumljivo što ima ovakvu cenu.

Kvalitetna i nemasna krema za ruke.
Ne preporučujemo
Sastojci:
trenutno nepoznati
Pozitivno
  • Pomaže kod flekica na rukama
  • Lepo pakovanje
  • Dobra za nokte i zanoktice
  • Dobra apsorpcija
  • Sadrži zaštitni faktor
Negativno
  • Skup je

Ocenite proizvod

1 zvezda2 zvezde3 zvezde4 zvezde5 zvezda6 zvezda7 zvezda8 zvezda9 zvezda10 zvezda
Još uvek niko nije glasao, budi prvi!
Loading...

cherry

Višnja
Dimić
je objavila na Kremašici

Kremašica iz sveta primenjene nauke koja preferira kreativno pisanje. Po prirodi i opredeljenju nastavnik, prosvetitelj u pokušaju, tip osobe u fazonu – sedi da ti lepo objasnim. Kreator Kremašicinog sistema ocenjivanja proizvoda sa koeficijentima. Glavni autor dugih i iscrpnih tekstova o trendovima u kozmetici, savetima i spoju nauke i lepote. Uživa u dugotrajnom odabiru pravih nijansi karmina i sjajeva, pa su joj najomiljeniji kozmetički proizvodi svi oni koji se mažu na usne i oni koji imaju miris voća i poslastica.

Ako vam se svideo ovaj tekst, možda će vam se svideti i ovi:

Jedan komentar na “Avon krema za ruke i nokte -Anew Ultimate”

  1. plumber - oksibenzon je potencijalno kancerogena materija

Ostavite komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.