10
Kvalitet
4
Cena
10
Pakovanje
8.02
Ocena
Garnier Skin Naturals Intensive Care Hydra Locking Krema za ruke za intenzivnu 24h hidrataciju
Osnovni podaci
Kompanija: Garnier
Linija: Skin Naturals
Naziv: Krema za ruke za intenzivnu 24h hidrataciju
Ostali podaci
Cena: 240 dinara (oko 2.6 evra)
Zapremina: 50 ml
Garnier

Kupila sam malu tubu ove kreme da je imam u torbi, pri ruci, gde god da krenem. Imam takvo radno mesto da mi je potrebno pranje ruku i neka zaštitna krema za ruke na svakih sat, dva. Ovo je jedna od najskupljih varijanti, jer sam za tubicu od 50 ml platila nekih 240 dinara (oko 2.6 evra). Skuplja je jedino Neutrogenina krema za ruke, al’ to je ipak norveška formula, a oni u Norveškoj mnogo delju drvo, pecaju po hladnoći i tegle užad od čamaca. Tako je na reklami. Njima treba dobra krema.

Biće mi dovoljno jedno mazanje da preguram makar prepodne. Ajd, isprsiću se sad za kremu za ruke, krenuli mrazevi i sneg, pa da zaštitim kožu od pucanja – pomislila sam.

Krema je zaista kvalitetna. Uopšte se nisam pokajala što sam je kupila, naročito zbog njenog odličnog mirisa. Teško mi je da ga opišem, ali znam da je u pitanju nežan cvetni, ali veoma neobičan miris. Veoma dugo ostaje na koži. U početku, krema ostavlja pomalo lepljiv osećaj, naročito ako se nanese količina veća od, recimo, dva zrna graška. Zatim je koža sasvim upije i ostaje dugo mirišljava, baršunasta i meka.

Naravno, nijedna krema, pa ni ova, neće hidrirati kožu ruku 24 sata. Ako želite baš takav tretman, biće potrebno barem 3 mazanja ove kreme u toku dana.

Pakovanje je malo, ali izuzetno fino dizajnirano. Na njemu je vidljivo naznačeno da ova krema sadrži 5% hidro-uree. Ne znam koliko bi to trebalo biti obećavajuće za jednu kremu za ruke, pošto je urea čest sastojak losiona i krema. Piše da ona zadržava vlagu. Osim toga, krema sadrži još neke isto tako standardne sastojke krema: glicerin, mineralno ulje (parafin), palmino ulje,…

Krema je zaista kvalitetna.
Ne preporučujemo
Sastojci:
glicerin, mineralno ulje (parafin), palmino ulje, 5% hidro-uree
Pozitivno
  • Neobičan miris
Negativno
  • Nema negativnog

Ocenite proizvod

1 zvezda2 zvezde3 zvezde4 zvezde5 zvezda6 zvezda7 zvezda8 zvezda9 zvezda10 zvezda
Još uvek niko nije glasao, budi prvi!
Loading...

cherry

Višnja
Dimić
je objavila na Kremašici

Kremašica iz sveta primenjene nauke koja preferira kreativno pisanje. Po prirodi i opredeljenju nastavnik, prosvetitelj u pokušaju, tip osobe u fazonu – sedi da ti lepo objasnim. Kreator Kremašicinog sistema ocenjivanja proizvoda sa koeficijentima. Glavni autor dugih i iscrpnih tekstova o trendovima u kozmetici, savetima i spoju nauke i lepote. Uživa u dugotrajnom odabiru pravih nijansi karmina i sjajeva, pa su joj najomiljeniji kozmetički proizvodi svi oni koji se mažu na usne i oni koji imaju miris voća i poslastica.

Ako vam se svideo ovaj tekst, možda će vam se svideti i ovi:

Jedan komentar na “Garnier Skin Naturals Intensive Care Hydra Locking Krema za ruke za intenzivnu 24h hidrataciju”

  1. julija - Odlicna je krema! Oporavlja i omeksava suvu i ispucalu kozu. Zgodno pakovanje i malo veca cena.

Ostavite komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.