3
Kvalitet
10
Cena
7
Pakovanje
6.11
Ocena
Golden Rose učvršćivač noktiju – nail hardener
Osnovni podaci
Kompanija: Erkul cosmetics
Linija: Golden Rose
Naziv: Učvršćivač noktiju – Nail Hardener
Ostali podaci
Cena: 125 din - 1.2 eura
Zapremina: nepoznato
Golden Rose

Ja sam se momentalno primila na ovaj naziv – učvršćivač za nokte, sa sve natpisom “za meke, tanke i slabe nokte” (doduše na engleskom), jer već godinama muku mučim sa svojim nežnim noktima koji se konstantno listaju.

Ono što me je, međutim, konačno opredelilo za kupovinu ovog proizvoda je cena – 125 dinara. Sitnica! Ovaj proizvod se pored svih lepih reči na pakovanju, slabo razlikuje od običnog transparentnog laka za nokte. Dobro, upakovan je dodatno u kartonsku kutijicu… Jaka stvar!

Malo je tečniji od običnog bezbojnog laka za nokte i ima mrvicu bebi roze boje u sebi. Izuzetno se brzo suši, pa je dobar kao podloga za lak u boji. Tako i piše na pakovanju. Maže se ispod uobičajenog laka za nokte ili u dva sloja za diskretan svetlucavi izgled. Piše da rekonstruiše keratinske pločice na noktu, čime on postaje jači. Kažu jooš i da ima jedinstvenu, jaku i antioksidujuću formulu. Da vidimo… Nitroceluloza, acetati, (masne) kiseline, benzofenon-3 (ima ga u kremama za sunčanje i nije za malu decu!),… Ništa naročito, osim što se možda razlikuje od običnog laka za nokte po tome što sadrži i hidrolizovane proteine pšenice.

Meni je dobro poslužio da ne stavljam prste u usta, ne grickam nokte i da koliko-toliko imam čvršće nokte, a da nemam boju na noktima, samo sjaj. To je, kao, ‘kulturica’.

Kol’ko para – tol’ko muzike! Pravi ‘biser’ turske Erkul kozmetike.

Ne preporučujem proizvod pošto ne učvršćuje nokte.
Ne preporučujemo
Sastojci:
Nitroceluloza, acetati, (masne) kiseline, benzofenon-3, hidrolizovani protein pšenice
Pozitivno
  • Brzo se suši
Negativno
  • Nema negativnog

Ocenite proizvod

1 zvezda2 zvezde3 zvezde4 zvezde5 zvezda6 zvezda7 zvezda8 zvezda9 zvezda10 zvezda
Broj glasova: 2
Prosečna ocena: 3,50 od ukupno 10
Loading...

cherry

Višnja
Dimić
je objavila na Kremašici

Kremašica iz sveta primenjene nauke koja preferira kreativno pisanje. Po prirodi i opredeljenju nastavnik, prosvetitelj u pokušaju, tip osobe u fazonu – sedi da ti lepo objasnim. Kreator Kremašicinog sistema ocenjivanja proizvoda sa koeficijentima. Glavni autor dugih i iscrpnih tekstova o trendovima u kozmetici, savetima i spoju nauke i lepote. Uživa u dugotrajnom odabiru pravih nijansi karmina i sjajeva, pa su joj najomiljeniji kozmetički proizvodi svi oni koji se mažu na usne i oni koji imaju miris voća i poslastica.

Ako vam se svideo ovaj tekst, možda će vam se svideti i ovi:

Jedan komentar na “Golden Rose učvršćivač noktiju – nail hardener”

  1. Milica - Postoji u oriflame-u tzv. ``stit za nokte``. Fenomenalan je! Nokti mi se listaju stalno, kratki su i slabi, ali od kad koristim ovaj proizvod, malo su mi porasli, vise se ne listaju. Maze se ispod laka za nokte, ako primarni lak, providan je, a jaca :) Kosta oko 200 dinara, eventualno 250 :D Nedostatak je sto se moze naci samo u kataloskoj prodaji, ali oriflame imate na svakom koraku ;)

Ostavite komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.