8
Kvalitet
10
Cena
2
Pakovanje
7.46
Ocena
Hemofarm – Zorka Pharma Natura Vera krema za ruke
Osnovni podaci
Kompanija: Hemofarm
Linija: Zorka Pharma Natura Vera
Naziv: Krema za ruke
Ostali podaci
Cena: 90 din - 9 eura
Zapremina: 100 ml
Zorka Pharma

Evo dobila sam jedan domaći proizvod da testiram. U pitanju je krema za ruke Natura Vera koju proizvodi Zorka Pharma iz Šabca. (Hemofarm je vlasnik Zorka Pharma) Zanimljiv podatak je da ovu kremu dobijaju spremačice u Termoelektrani Toplani u Novom Sadu za negu ruku. Pretpostavljam da je vrlo jeftina. Što se pakovanja tiče i ona je vrlo jeftina.

Ovo je krema čiji su osnovni sastojci voda i glicerin. Krema sadrži i 5% silikonskog ulja koje na koži stvara zaštitni film i tako štiti ruke od nepovoljnih spoljašnjih uticaja. Što bi značilo da je dobro koristiti ovu kremu pre nekog početka posla da bi se lepo zaštititli. Pogotovo ako taj posao ima veze sa vodom.

Sama krema je malo neobičnijeg izgleda, više je „silikonasta“ nego što je kremasta. Koža veoma brzo upije kremu ali ostaje pomalo lepljiv osećaj na rukama. Ruke ne smekšaju mnogo od ove kreme i pre bih rekla da krema ima više taj zaštitni efekat nego taj efekat nege. Znači da je ok da spremačice redovno koriste ovu kremu i zaštite se koliko god mogu. A nakon posla mogu da koriste bilo koju drugu kremu za negu ruku. Tako da bi Termoelektrana trebala da nabavi još jednu vrstu kreme za svoje radnice koja će negovati ruke nakon završenog posla. U ovu kremu je dodat parfem i ok miriše.

Ovo je prvenstveno zaštitna krema.
Ne preporučujemo
Sastojci:
Voda, glicerin, silikonsko ulje
Pozitivno
Malo sastojaka
Negativno
  • Nema negativnog

Ocenite proizvod

1 zvezda2 zvezde3 zvezde4 zvezde5 zvezda6 zvezda7 zvezda8 zvezda9 zvezda10 zvezda
Još uvek niko nije glasao, budi prvi!
Loading...

goldie

Zlata
Milošević
je objavila na Kremašici

Kremašica iz IT sveta, programer i konstantna tehnička podrška. Redovno prati vesti iz sveta i informiše nas o najnovijim trendovima u svetu kozmetike. Ako Kremašicu zapratite na tviteru, našli ste Goldie. Ne šminka se svaki dan, ali zato smatra da je zdrava, negovana i čista kosa ogledalo prave kremašice.

Ako vam se svideo ovaj tekst, možda će vam se svideti i ovi:

2 komentara na “Hemofarm – Zorka Pharma Natura Vera krema za ruke”

  1. Slavica - Kao što ste opisale za čest kontakt sa vodom je odlična ,a naša.
  2. Irena - Dosta koristim u poslu rukavice koje mi nakon upotrebe ostavljaju ruke izuzetno suvim. Kremu su mi preporučile koleginice; inače radim kao rendgen tehničar, trenutno na ortopanu i dentalu, pa su rukavice neophodne; Krema se brzo upija, nije masna, lepo miriše i što je najbolje od svega cena je zaista ekonomična, svega 84din! :-) Ja sam prezadovoljna.

Ostavite komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.