10
Kvalitet
4
Cena
8
Pakovanje
7.62
Ocena
Maybelline New York Uljani Skidač Laka bez acetona
Osnovni podaci
Kompanija: Loreal Group
Linija: Maybelline New York
Naziv: Uljani Skidač Laka bez acetona
Ostali podaci
Cena: 350 din - 3,5 eura
Zapremina: 50 ml
Maybelline

Ovo je jedan skidač laka za nokte namenjen slabim noktima. Sadrži hidrirajuće agense i ekstrakt avokada. Avokado je po prirodi bogat uljima, pa su od tih ulja napravili jedan uljani skidač koji, pored što uklanja lak sa noktiju, i neguje i hidrira kutikulu (zanoktice) i nokte. Ne sadrži aceton.

Pošto ne sadrži aceton, a ima u sebi uljanih i hidrirajućih supstanci, njime nećete moći da razredite nijedan lak za nokte. U tom smislu, apsolutno je neupotrbljiv.Meni se dopao efekat koji ima ovaj skidač laka. Dovoljno je jak da lako rastvori lak na noktima, a nokti nisu suvi posle njegovog korišćenja. Kožica oko noktiju sjajna i izgleda negovana. Nema onih belih mrlja.

Probala sam avokado par puta i sećam se dobro njegovog mirisa. Ne dopada mi se baš mnogo avokado, a ni njegov miris. U ovom skidaču laka taj miris je dosta primetan. Možda bi se nekome i svideo, ali ja ne preferiram ovaj tip.

Ono što je najnegativniji utisak o ovom skidaču laka je njegova cena. Bočica jeste veća od onih standardnih malih od 50 ml, nije loša i poklopac dobro dihtuje, ali zato košta 350 dinara.

Ja sam ga kupila kada sam bila na putovanju van Srbije, jer sam morala da skinem oljušteni lak sa noktiju, a u prodavnici nije bilo drugačijeg acetona. Tad sam ga platila nekih 5 evra, tako, iz nužde. Bar sam imala kvalitetan skidač tih dana.

Ako ne žalite para i ne mažete nokte često (recimo, jednom ili dva puta nedeljno), a veoma vam je važno da negujete nokte na pravi način ili imate izuzetno loše nokte, preporučujem ovaj proizvod. U ostalim slučajevima, ipak ne vredi baš tih para.

Skup i kvalitetan proizvod koji neguje nokte.
Ne preporučujemo
Sastojci:
Trenutno nepoznato
Pozitivno
  • Ne sadrži aceton
Negativno
  • Nema negativnog

Ocenite proizvod

1 zvezda2 zvezde3 zvezde4 zvezde5 zvezda6 zvezda7 zvezda8 zvezda9 zvezda10 zvezda
Još uvek niko nije glasao, budi prvi!
Loading...

cherry

Višnja
Dimić
je objavila na Kremašici

Kremašica iz sveta primenjene nauke koja preferira kreativno pisanje. Po prirodi i opredeljenju nastavnik, prosvetitelj u pokušaju, tip osobe u fazonu – sedi da ti lepo objasnim. Kreator Kremašicinog sistema ocenjivanja proizvoda sa koeficijentima. Glavni autor dugih i iscrpnih tekstova o trendovima u kozmetici, savetima i spoju nauke i lepote. Uživa u dugotrajnom odabiru pravih nijansi karmina i sjajeva, pa su joj najomiljeniji kozmetički proizvodi svi oni koji se mažu na usne i oni koji imaju miris voća i poslastica.

Ako vam se svideo ovaj tekst, možda će vam se svideti i ovi:

Ostavite komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.