10
Kvalitet
10
Cena
10
Pakovanje
10
Ocena
Multiactiv Nail Care Cream krema za negu noktiju
Osnovni podaci
Kompanija: Multiactiv
Linija: Nail care
Naziv: Krema za negu noktiju
Ostali podaci
Cena: 220 din (oko 1,9 eura)
Zapremina: 50 ml
Multiactiv.rs

Ova kremica je namenjena problematičnim noktima koji su skloni pucanju, listanju i ostalim problemima sa kojima se često susreću. U potrazi za dobrim proizvodom koji će izlečiti nokte koji se listaju,naišla sam na ovaj. Koristim ga već duže vreme, možda tri meseca i veoma sam zadovoljna.

Već posle nekoliko dana primetila sam značajnu razliku i nastavila sa korišćenjem, a moji nokti su rasli zdravije i  brže nego pre. Ovu kremu još uvek koristim i nastaviću, jer sam prezadovoljna. Od kad je koristim moji problemi su rešeni, a još nisam potrošila ni tu prvu tubu, jer se nanosi po malo na svaki nokat.

Koristi se jednostavno, tako što se mala, ali dovoljna količina, nanese na svaki nokat i utrljava masirajućim pokretima dok je nokat potpuno ne upije. Osim na nokat nanosi se i na kožu oko noktiju. Najbitnija je redovna upotreba, mažite je minimum 2 puta dnevno. Najbolje je da je namažete pred spavanje, tako će delovati celu noć, a pre toga  jednom u toku dana.

Krema sadrži ulje nevena, pantenol i vitamin E, što je jasno naznačeno na pakovanju i prijatnog je mirisa. Proizvod je upakovan u tubu zapremine 50 ml što olakšava korišćenje, koja je smeštena u kartonsku kutijicu. Cena je 220 dinara, što i nije mnogo s obzirom na efekat kreme. Ja sam moju kupila u Lilly-ju,a ima je i u Dm-u. Najbitnije je da ne odustajete i da je redovno koristite.

Već posle nekoliko dana primetila sam značajnu razliku i nastavila sa korišćenjem, a moji nokti su rasli zdravije i brže nego pre.
Preporučujemo
Sastojci:
sadrži ulje nevena, pantenol, vitamin E i alantoin
Pozitivno
  • ojačava nokte
  • ubrzava njihov rast
  • dugo traje
  • nije skupa
Negativno
Ja ne vidim negativne strane ovog proizvoda

Ocenite proizvod

1 zvezda2 zvezde3 zvezde4 zvezde5 zvezda6 zvezda7 zvezda8 zvezda9 zvezda10 zvezda
Još uvek niko nije glasao, budi prvi!
Loading...
avatar

Ana Marinkovićgost na Kremašici

Ana Marinković
je autor teksta: Multiactiv Nail Care Cream krema za negu noktiju

Ako vam se svideo ovaj tekst, možda će vam se svideti i ovi:

Ostavite komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.