9
Kvalitet
10
Cena
5
Pakovanje
8.53
Ocena
Alba Care gel za stopala
Osnovni podaci
Kompanija: Delta doo i Dahlia d.o.o
Linija: Care
Naziv: Gel za stopala
Ostali podaci
Cena: 60 din - 0.5 eura
Zapremina: 150 ml
nema

sadrzajKako dolazi toplije vreme, tako svi više obratimo pažnju na stopala i posvetimo im bolju negu. Ja imam suva stopala i  nije mi se pokazala baš svaka krema efikasna. Slučajno sam kupila ovaj gel za stopala u supermarketu, mislila sam da je u pitanju krema za negu. Bio je ekstra jeftin pa nisam mnogo razmišljala pri kupovini.  Kada sam kući detaljnije pogledala, videla sam da je u pitanju ipak gel i po mirisu me je podsetio na onaj konjski gel za reumu. Gel je namenjen umornim stopalima, znači za aktivne žene koje dosta dugo stoje na nogama.

Gel sadrži mentol i pantenol i sjajno miriše na mentol. Pored toga što lepo miriše, hladi stopala i ukoliko ste taj dan dugo bili na nogama, uveče ovo hlađenje ume jako da prija. Gel se izuzetno brzo suši na nogama, koža ga blago upije. U početku ćete imati pomalo lepljiv osećaj ali rashlađujuć, potom se brzo osuši i na nogama ostaje samo rashlađeni osećaj bez lepljivog osećaja. Koža stopala blago omekša nakon mazanja ovim gelom i meni jako prija na suvim stopalima.

Preporučujem ovaj gel svima koji dugo stoje u toku dana i potrebna im je blaga nega stopala. Gel je izuzetno jeftin, platila sam ga u Tempo marketu nekih 60 dinara što je tek pola eura za 150 ml gela. Inače Alba je Delta Maxi brend koji proizvodi Dahlia d.o.o. (tako piše na tubi). Tako da se ovaj proizvod može kupiti upravo u Maxi marketima, Tempu i sličnim marketima.

Preporučujem ovaj izuzetno povoljan gel svima koji dugo stoje u toku dana i potrebna im je blaga nega stopala
Preporučujemo
Sastojci:
Aqua, Glycerin, Ethanol, Propylene Glycol, Menthol, Carbomer, Panthenol, DMDM Hydantoin
Pozitivno
  • jeftin
  • relaksira
  • divno miriše
  • domaći proizvod
Negativno
  • Nema negativnog

Ocenite proizvod

1 zvezda2 zvezde3 zvezde4 zvezde5 zvezda6 zvezda7 zvezda8 zvezda9 zvezda10 zvezda
Broj glasova: 1
Prosečna ocena: 6,00 od ukupno 10
Loading...

goldie

Zlata
Milošević
je objavila na Kremašici

Kremašica iz IT sveta, programer i konstantna tehnička podrška. Redovno prati vesti iz sveta i informiše nas o najnovijim trendovima u svetu kozmetike. Ako Kremašicu zapratite na tviteru, našli ste Goldie. Ne šminka se svaki dan, ali zato smatra da je zdrava, negovana i čista kosa ogledalo prave kremašice.

Ako vam se svideo ovaj tekst, možda će vam se svideti i ovi:

2 komentara na “Alba Care gel za stopala”

  1. Goran - Proizvod Alba Care gel za stopala zastupljen je samo u radnjama Maxi, Mini Maxi, Tempo i Tempo Expres firme Delhaize Srbije Doo. Naziv firme nije ispravan i stvara zabunu. Nadam se da ćete ispraviti grešku. Veliki pozdrav
    • goldie - Pozdrav Gorane, evo fotografisala sam tubicu sa druge strane i postavila u recenziji. Pise da za Delta Maxi d.o.o proizvodi Dahlia d.o.o

Ostavite komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.