9
Kvalitet
6
Cena
7
Pakovanje
7.61
Ocena
Eveline – Light feet krema za stopala
Osnovni podaci
Kompanija: Eveline Cosmetics
Linija: Light Feet
Naziv: Krema za stopala
Ostali podaci
Cena: oko 230 din (oko 2.2 evra)
Zapremina: 100 ml
Eveline

Ovo je jedna kremica za stopala koju baš nije tako lako naći u prodaji i nije baš jeftina. Za tubicu od 100 ml sam platila nešto oko 230 dinara. Krema jeste izdašna, lako se razmazuje i ne treba je puno istisnuti da bi se dobila količina dovoljna za oba stopala, ali za ovu relativno nepopularnu kozmetičku marku – mnogo je.
Dobrog je kvaliteta, to joj ne mogu zameriti. Kad je namažete na stopala, javlja se onaj efekat hlađenja. To je zato što sadrži mentol, a sadrži pored toga i ekstrakte žalfije, elastin i kolagen. Verovatno zato toliko i košta. U početku, odmah nakon nanošenja, na stopalima i rukama se oseća jako težak miris, ne neprijatan, ali onako zagušujući. On valjda služi da ubije smrad uparenih nogu. Ubrzo ovaj miris nestaje, a ostaje samo blagi kremasto cvetni miris i lepa meka koža na stopalima.

Piše da je ova krema posebno pravljena za umorna stopala kojima treba revitalizacija i posebna nega. Meni je sasvim ok, ali nisam sigurna da se sledećeg puta neću odlučiti ipak za neku voćnu varijantu ovako namenske kreme.

Sasvim dobra krema za stopala i vredi je isprobati ako niste još pronašli neku koja vam odgovara.
Ne preporučujemo
Sastojci:
Aqua, glycerine, cetyl alcohol, glycine soya oil, isopropyl alcohol, sodium polyacrylate, propylene glycol, menthol, laminaria hyperborea extract, salvia officinallis extract, calendula officinallis flopwer extract, methylparaben, ethylparaben, propylparaben, hexyl cinnamal, geranion, linalool.
Pozitivno
  • Dosta dobar kvalitet,
  • prijatnost prilikom korišćenja
Negativno
  • Ne susreće se često po našim prodavnicama,
  • dosta mala zapremina

Ocenite proizvod

1 zvezda2 zvezde3 zvezde4 zvezde5 zvezda6 zvezda7 zvezda8 zvezda9 zvezda10 zvezda
Broj glasova: 2
Prosečna ocena: 5,50 od ukupno 10
Loading...

cherry

Višnja
Dimić
je objavila na Kremašici

Kremašica iz sveta primenjene nauke koja preferira kreativno pisanje. Po prirodi i opredeljenju nastavnik, prosvetitelj u pokušaju, tip osobe u fazonu – sedi da ti lepo objasnim. Kreator Kremašicinog sistema ocenjivanja proizvoda sa koeficijentima. Glavni autor dugih i iscrpnih tekstova o trendovima u kozmetici, savetima i spoju nauke i lepote. Uživa u dugotrajnom odabiru pravih nijansi karmina i sjajeva, pa su joj najomiljeniji kozmetički proizvodi svi oni koji se mažu na usne i oni koji imaju miris voća i poslastica.

Ako vam se svideo ovaj tekst, možda će vam se svideti i ovi:

Ostavite komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.