4
Kvalitet
9
Cena
4
Pakovanje
5.65
Ocena
Titania Fabrik GMBH – Titania krema za pete
Osnovni podaci
Kompanija: Titania Fabrik GMBH
Linija: Titania
Naziv: Titania krema za pete
Ostali podaci
Cena: 230 din (2.2 evra)
Zapremina: 75 ml
Titania

Kupila sam ovu kremu za suva i ispucala stopala da je isprobam, jer je bila jeftinija od ostalih na policama sa kozmetikom u jednom od mega marketa. Beše nekih 170-180 dinara. Najmanja je i tubica, doduše… 75 ml.

Krema je izuzetno gusta i masna, i malo podseća na Pavlovićevu mast. Međutim, po kvalitetu, daleko je iza Pavlovićeve.

Na pakovanju Titania kreme za stopala piše da sadrži masti, ekstrakt kestena, kamilice, provitamina B5,… (i na tubi ovde stoje tri tačkice)
Sastojci ove nemačke Titanijine kreme uopšte nisu dobro sjedinjeni u homogenu i kompaktnu smesu, pa konstantno iz tube curi neka tečnost kada god otvorim poklopac. Ova tečnost ima blagi miris nekog sirupa za kašalj koji sadrži neki biljni mentolov ekstrakt, a inače sama masnoća u kremi ima miris bademovog ulja, sličan Pavlovićevoj masti.

O samim efektima kreme mogu reći jedino to da se na ispucaloj koži ponaša kao i svaka druga izuzetno masna krema. Pomogne kratkoročno, ali koža i dalje ostaje suva nakon upijanja ili spiranja kreme. Nije loša za prvu pomoć.

Potrošiću ovu svoju tubicu, mažući stopala pre spavanja, ali ne verujem da ću je kupiti opet.

Pod brendom Titania, pronaćićete mnoge proizvode iz pribora za manikir i pedikir, prvenstveno turpije, makazice, pincete i sl. koji su mnogo bolji po kvalitetu i ceni od konkurentskih. Mislim da bi im pametnije bilo da se drže proizvodnje ovakvog asesoara za ulepšavanje, umesto proizvoda sa hemijskim dejstvom. To je moj utisak…

Ne bih preporučila ovu kremu ukoliko u prodavnici postoji veći izbor.
Ne preporučujemo
Sastojci:
masnoće, ekstrakt kestena, kamilice, provitamina B5,...
Pozitivno
  • Omekšava kožu na stopalima,
  • pristupačna cena
Negativno
  • Dosta je masna,
  • efekat omekšavanja je kratkotrajan,
  • čudan miris

Ocenite proizvod

1 zvezda2 zvezde3 zvezde4 zvezde5 zvezda6 zvezda7 zvezda8 zvezda9 zvezda10 zvezda
Broj glasova: 1
Prosečna ocena: 3,00 od ukupno 10
Loading...

cherry

Višnja
Dimić
je objavila na Kremašici

Kremašica iz sveta primenjene nauke koja preferira kreativno pisanje. Po prirodi i opredeljenju nastavnik, prosvetitelj u pokušaju, tip osobe u fazonu – sedi da ti lepo objasnim. Kreator Kremašicinog sistema ocenjivanja proizvoda sa koeficijentima. Glavni autor dugih i iscrpnih tekstova o trendovima u kozmetici, savetima i spoju nauke i lepote. Uživa u dugotrajnom odabiru pravih nijansi karmina i sjajeva, pa su joj najomiljeniji kozmetički proizvodi svi oni koji se mažu na usne i oni koji imaju miris voća i poslastica.

Ako vam se svideo ovaj tekst, možda će vam se svideti i ovi:

Jedan komentar na “Titania Fabrik GMBH – Titania krema za pete”

  1. Goldieui - Ovih Titania krema ima 3-4 vrsta, ja sam kupila za poboljsanje cirkulacije i osecaj toplote na nogama. Imam jako suvu kozu na stopalima i stalan osecaj zatezanja i noge su mi hladne. Ova Titania krema daje taj kratkorocni efekat mekse koze na stopalima i toplote. Ali zaista kratkorocno. Slazem se sa autorom recenzije da krema uopste nije dobro sjedinjena. Jeste jeftina, ali nije nesto jako dobra. Necu je kupiti opet.

Ostavite komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.