9
Kvalitet
7
Cena
9
Pakovanje
8.34
Ocena
Avon Naturals losion za telo
Osnovni podaci
Kompanija: Avon
Linija: Avon Naturals
Naziv: Hidratantni losion za telo sa malinom
Ostali podaci
Cena: oko 240 din (2.4 evra)
Zapremina: 200 ml
Avon Srbija

Evo još jednog vrlo dobrog proizvoda iz Avona. Nosila sam se mišlju da napišem recenziju za ovaj proizvod još od vremena kada smo izbacili tekst o Cosmopolitanovoj listi najboljih proizvoda u 2008. godini. On je se uglavio na zavidno treće mesto proizvoda za negu tela, između Dove dezodoransa i Fresh Line-ovog šećernog pilinga za telo. Mislim da je zasluženo dospeo na ovu listu.

Iako sam vrlo lenja u održavanju rutine mazanja losiona za telo, ne propuštam da počastim svoju kožu ovim mirišljavim zadovoljstvom nakon depilacije i pre oblačenja neke suknje ili šorca.

Moram priznati da nisam sama birala miris maline, nego ga je odabrala moja mama koja redovno naručuje Avonove proizvode od prijateljice. Verovatno bih odabrala neki drugi miris, jer su na raspolaganju još i kupina, višnja, jagoda,… Međutim, miris je sasvim pristojan i postojan. Nije agresivan. Ovaj “jogurt” za telo od maline ima naznaku renewing, što bi značilo da je za obnavljanje i okrepljivanje, tj. revitalizaciju kože. On zaista sadrži ekstrakte voća maline i jogurt u prahu, a pored toga i nešto što se zove Bioseed ekstrakt. To znači da u sastav ovog losiona ulaze ekstrakti iz semenki raznih egzotičnih biljaka, kao npr. suncokreta, belog kedra i grožđa.

Dopada mi se što se mazanjem ovog losiona koža lepo hidrira, postaje meka i blago naparfemisana, ali nije masna

Samo pakovanje ovog proizvoda je veoma simpatično, jer je po izgledu identično klasičnoj čaši jogurta od 200 ml, što bi još više trebalo da vas asocira na to koliko je on bezopasan, hranljiv i dobar za kožu kao jogurt. Eto, voćni jogurt za mazanje, a ne za jelo. Inače, pakovanje i nije toliko praktično koliko je lepo, jer morati prstima zahvatiti količinu losiona iz čaše kojom ćete da se mažete. Na stranim tržištima, pakovanje je malo drugačije i više liči na plastičnu teglicu. Biće toga i kod nas, možda već u sledećem katalogu.

Kada je izašao ovaj proizvod, koštao je 399 dinara. Tada mi je to bilo dosta skupo za mazalicu od 200 ml. Međutim, sada mu je pala cena, a i više ga nema sa mirisom maline. Mislim da sada postoji u katalogu samo od jagode i breskve

Sasvim pristojan losion za telo u formi jogurta kojeg preporučujem ljubiteljima Avon kozmetike i kozmetike sa voćnim mirisima
Ne preporučujemo
Sastojci:
Trenutno nepoznati
Pozitivno
  • Prijatan za korišćenje,
  • lagana tekstura,
  • nije masan
  • interesantno pakovanje
Negativno
  • Kataloška prodaja,
  • pomalo veštački voćni miris

Ocenite proizvod

1 zvezda2 zvezde3 zvezde4 zvezde5 zvezda6 zvezda7 zvezda8 zvezda9 zvezda10 zvezda
Broj glasova: 1
Prosečna ocena: 9,00 od ukupno 10
Loading...

cherry

Višnja
Dimić
je objavila na Kremašici

Kremašica iz sveta primenjene nauke koja preferira kreativno pisanje. Po prirodi i opredeljenju nastavnik, prosvetitelj u pokušaju, tip osobe u fazonu – sedi da ti lepo objasnim. Kreator Kremašicinog sistema ocenjivanja proizvoda sa koeficijentima. Glavni autor dugih i iscrpnih tekstova o trendovima u kozmetici, savetima i spoju nauke i lepote. Uživa u dugotrajnom odabiru pravih nijansi karmina i sjajeva, pa su joj najomiljeniji kozmetički proizvodi svi oni koji se mažu na usne i oni koji imaju miris voća i poslastica.

Ako vam se svideo ovaj tekst, možda će vam se svideti i ovi:

2 komentara na “Avon Naturals losion za telo”

  1. Ivana - Divno mirisu
  2. Jovana87kg - pa bolje da sam vocni jogurt kupila i mazala...nista nije bolji ovaj losion...ne svidja mi se

Ostavite komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.