Nagrada za kvalitet
10
Kvalitet
8
Cena
6
Pakovanje
8.54
Ocena
Beiersdorf – Nivea- Baby Care ulje za bebe
Osnovni podaci
Kompanija: Beiersdorf
Linija: Nivea- Baby Care
Naziv: Bebi ulje
Ostali podaci
Cena: 280 din (2.8 evra)
Zapremina: 200 ml
Nivea

Još jedan proizvod namenjen deci koji obožavamo i mi koji nismo deca. Ovaj proizvod je namenjen za čišćenje i negu dečije i kože odraslih. Veoma je blag i može se koristiti za više različitih namena. Ima veoma kratak spisak sastojaka što je odlično, jer nema toliko škodljivih hemikalija koje, između ostalog, mogu stvoriti iritacije i alergije. Dakle, ovo ulje sadrži jedino parafin, pšenično ulje (koje se može naći u uljima za za tretman protiv celulita i negu kože u trudnoći, sadrži lecitin i vitamn E), bademovo ulje (lagano ulje za koje omekšava kožu, bogato omega 3 masnim kiselinama) i parfem.

Nivea Baby ulje se može mazati na suvu ili vlažnu kožu. Opšta preporuka je da se nanosi na vlažnu kožu posle tuširanja jer ono zadržava vlagu, pa se koža na taj način bolje hidrira. Ovo je odlično rešenje za one koji imaju nešto suvlju kožu tela, i za negu preko leta, kada se koža dodatno isušuje od sunca i soli iz znoja ili mora.

Meni se baš i ne dopada kakav je efekat kada ulje nanesem na suvu kožu, jer mi je nekako uvek premasno i koža teže “diše”. Posle nanošenja na mokru kožu posle tuširanja, potrebno je samo malo utapkati peškirom, a ne trljati, i koža ostaje meka, lepa i sjajna. Miris ovog ulja je veoma prijatan i blag, baš za bebe i sve koji vole bebeće mirise. One prijatne, naravno. Nivea Baby ulje mogu koristiti i majke koje su ga kupile za svoje bebe, za prevenciju protiv strija, jer sadrži ulje pšeničnih klica. Odlično je i za skidanje šminke. Nema tog pudera i maskare koju ono ne može ukloniti.

Ono što mi se pomalo ne dopada kod ovog proizvoda je bočica koja je malo nepraktična za korišćenje, jer je meka, pa sadržaj može pojuriti napolje ako malo jače stisnete dok je još uvek puna. Meni je ova bočica večito sva masna. Mrzim to. Mogli su oni to i bolje da naprave. Veoma se sporo troši, a običnim samoposlugama košta negde oko 250-300 dinara.

Sjajna stvar za imati po kući, za mackanje, skidanje šminke, brijanje, pa čak i za kosu, a nije skup.
Ne preporučujemo
Sastojci:
parafin, pšenično ulje, bademovo ulje i parfem
Pozitivno
  • Proizvod je kvalitetan
  • Ima kratku listu sastojaka
Negativno
  • Bočica je uvek sva masna

Ocenite proizvod

1 zvezda2 zvezde3 zvezde4 zvezde5 zvezda6 zvezda7 zvezda8 zvezda9 zvezda10 zvezda
Broj glasova: 1
Prosečna ocena: 9,00 od ukupno 10
Loading...

cherry

Višnja
Dimić
je objavila na Kremašici

Kremašica iz sveta primenjene nauke koja preferira kreativno pisanje. Po prirodi i opredeljenju nastavnik, prosvetitelj u pokušaju, tip osobe u fazonu – sedi da ti lepo objasnim. Kreator Kremašicinog sistema ocenjivanja proizvoda sa koeficijentima. Glavni autor dugih i iscrpnih tekstova o trendovima u kozmetici, savetima i spoju nauke i lepote. Uživa u dugotrajnom odabiru pravih nijansi karmina i sjajeva, pa su joj najomiljeniji kozmetički proizvodi svi oni koji se mažu na usne i oni koji imaju miris voća i poslastica.

Ako vam se svideo ovaj tekst, možda će vam se svideti i ovi:

Ostavite komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.