Nagrada za kvalitet
9
Kvalitet
10
Cena
9
Pakovanje
9.33
Ocena
Dahlia Mleko za negu tela
Osnovni podaci
Kompanija: Dahlia d.o.o
Linija: Mleko za negu tela
Naziv: Mleko za negu tela
Ostali podaci
Cena: 250 din - 2,2 eura
Zapremina: 250 ml
Dahlia

Beogradski proizvođač kozmetike Dahlia je značajno proširio ponudu kozmetičkih proizoda u poslednjih godinu dana. Sad pored krema za ruke, imaju u ponudi i proizvode za kosu kao i mleka i gelove za telo. Svetlana nam je poslala još jednu recenziju, ovog puta za Dahlia mleko za telo. Svetlana je vrlo zadovoljna ovim mlekom za telo i pogledajte šta ona kaže i za koga ga preporučuje:

 

“250 ml pakovanje, možete ga kupiti u ama baš u svakoj apoteci, velikim diskontima i drogerijama. Dubinski hidrira i najsuvlju kožu. Preporučila bih Dahlia mleko sa uljem kajsije  i shea buterom. Daje glatkoću i mekoću kože, odlično se upija i ne ostavlja masnoću na telu. Odlično mleko za malo novaca za najsuvlju kožu, kao što je oporavilo moju od preteranog izlaganja suncu. Po kvalitetu zaslužuje desetku kao i što se tiče cene od 250 din. Pakovanje esteski zadovoljava u potpunosti”

 

Pored klasičnog Dahlia mleka za negu tela, tu su još dve varijacije. Klasično mleko je namenjeno normalnoj i suvoj koži a upakovano je u belo ljubičastoj ambalaži. Ono u zelenom pakovanju sa uljem avokada je namenjeno takođe normalnoj do suvoj koži, dok je u narandžastom pakovanju sa uljem kajsije namenjeno suvoj koži. Konkretno Svetlana je preporučila upravo ovo u narandžastom pakovanju.

Dahlia mleko za telo

Odlično mleko za malo novaca za suvu kožu, ne ostavlja masnoću i upija se savršeno.
Preporučujemo
Sastojci:
ulje kajsije, cupuacu i shea butere
Pozitivno
  • omekšava kožu
  • odlično se upija
  • ne ostavlja masnoću
Negativno
  • Nema negativnog

Ocenite proizvod

1 zvezda2 zvezde3 zvezde4 zvezde5 zvezda6 zvezda7 zvezda8 zvezda9 zvezda10 zvezda
Broj glasova: 3
Prosečna ocena: 9,67 od ukupno 10
Loading...
avatar

Svetlanagost na Kremašici

Svetlana
je autor teksta: Dahlia Mleko za negu tela

Ako vam se svideo ovaj tekst, možda će vam se svideti i ovi:

2 komentara na “Dahlia Mleko za negu tela”

  1. Gaga - Moja sestra koristi dalija mleko za telo, klasicno.Probala sam ga jedno dva-tri puta i moj utisak je da se tesko razmazuje.Miris mi s svidja, bas je onako damski nezan i nenametljiv a primetan ujedno.Mada miris brzo izvetri.Koza je posle nanosenja ovog mleka malo masnija i kozi treba malo vremena da upije. ;)
  2. mara011 - Ja koristim ono obicno sa vitaminom e, vec trece pakovanje, i prezadovoljna sam teksturom, mirisom i hidratacijom! Preporuka!

Ostavite komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.