4
Kvalitet
9
Cena
5
Pakovanje
5.85
Ocena
DM Drogerie Markt – Balea Young losion za telo
Osnovni podaci
Kompanija: DM Drogerie Markt
Linija: Balea Young
Naziv: soft+care balzam za telo – sensitive
Ostali podaci
Cena: oko 150 din (1.5 evra)
Zapremina: 400 ml
Balea

Visoka žuto/narandžasta plastična boca, sa mladim devojkama koje se smeškaju i listovima Aloje i nije baš obećavala. Pred vama je još jedan lepljivi balsam, losion, mleko, kako već ‘oćete, za telo. A ima ga podosta… 400 ml. Nisu štedeli.

Ja nisam sasvim sigurna da li su proizvođači ovog losiona za telo nameravali da izazovu baš ovakav efekat. Možda to tako treba, ali meni se ne dopada. Suviše je lepljiv osećaj na koži za moj ukus. Koža se hidrira, ali nekako se isuviše oseća taj zaštitni film koji imate preko vaših pora. Nekako, i kada namažem samo ruke Balea Young balzamom, jedva čekam da ih operem.

Piše na pakovanju da je pH neutralan, da ne sadrži veštačke boje i da je pogodan za nanošenje na kožu posle brijanja. Mislim da ga ja neću više nanositi jer, osim što je lepljiv, nesnosno guši mirisom kada prinesete nos namazanoj koži. Miriše na nešto između voštanih bojica i neke matore cvetne kreme.

Osim toga, još dve osobe iz moje neposredne blizine koje su pristale da se makckaju, potvrdile su smrad ovog balzama.

Prijateljica koja je sebi kupila ovaj isti balsam samo sa mirisom maline, kaže da je i onaj podjednako iritantan.

Sadrži gel Aloje, glicerin, pantenol, dimetikon i još ponešto, lista sastojaka nije duga. To je bar nešto. Nema toliko hemije.

Ne mogu sa sigurnošću da kažem koliko košta trenutno. Nisam davno bila u DM drogerijama, mada sam poprilično sigurna da je ovaj proizvod skoro džabe. 100-150 dinara maksimum (~1.3 eura).

Ne bih preporučila ovaj proizvod, pogotovo zato što postoji veliki izbor kvalitetnijih proizvoda po sličnoj ili malo većoj ceni
Ne preporučujemo
Sastojci:
Gel Aloje, glicerin, pantenol, dimetikon, a ostali su trenutno nepoznati
Pozitivno
  • Jeftin je
  • Nema mnogo štetnih sastojaka
Negativno
  • Ružan miris
  • Ostavlja lepljiv osećaj
  • Prevelika boca

Ocenite proizvod

1 zvezda2 zvezde3 zvezde4 zvezde5 zvezda6 zvezda7 zvezda8 zvezda9 zvezda10 zvezda
Broj glasova: 1
Prosečna ocena: 4,00 od ukupno 10
Loading...

goldie

Zlata
Milošević
je objavila na Kremašici

Kremašica iz IT sveta, programer i konstantna tehnička podrška. Redovno prati vesti iz sveta i informiše nas o najnovijim trendovima u svetu kozmetike. Ako Kremašicu zapratite na tviteru, našli ste Goldie. Ne šminka se svaki dan, ali zato smatra da je zdrava, negovana i čista kosa ogledalo prave kremašice.

Ako vam se svideo ovaj tekst, možda će vam se svideti i ovi:

3 komentara na “DM Drogerie Markt – Balea Young losion za telo”

  1. godieui - Imala sam ovakav i nisam uopste bila zadovoljna. Nisam uopste primecivala efekat na kozi mazanjem, a pored toga miris mu je ocajan. Pa se sve vreme nakon mazanja osecam uzeglo.
  2. Sladja - od maline je suuuuuupeeeeerrrrr!!!!
  3. licanka - Komentar isti kao prvi, kada sam prvi put namazala, prvo što sam uradila pogledala sam ok trajanja, miriše tačno na užeglo!!

Ostavite komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.