Nagrada za kvalitet
10
Kvalitet
8
Cena
5
Pakovanje
8.34
Ocena
Hiper hama gel – smiruje iritacije kože
Osnovni podaci
Kompanija: Deta Pharm d.o.o. Valjevo
Linija: Hiper
Naziv: Hiper hama gel
Ostali podaci
Cena: 360 RSD - 3 EUR
Zapremina: 50 ml
Biola

Evo jednog proizvoda koji bi trebalo uvek imati kod kuće. Radi se o Hiper hama gelu koji je namenjen za smirivanje kože. Radi se o domaćam proizvodu koji je namenjen za smirivanje različitih vrsta iritacije kože: iritacije od ujeda insekata, pri kontaktu sa nekim biljkama, pri izlaganju jakim sunčevim zracima ili visokim temperaturama, ali i iritacije nakon brijanja ili depilacije. Takođe, Hiper hama gel može da umiri upaljena mesta na koži zbog proširenih vena i uklanja modrice.

Hiper hama gel

Aktivni sastojak Hiper hama gela – biljka Hamamelis virginiana. Hamamelis viriginiana je poznata i kao američka leska, a domaća je u istočnoj Severnoj Americi, kao i u Minesoti, istočnom Teksasu i centralnoj Floridi. Ovu biljku su koristila indijanska plemena. Pravili su esenciju koju su posle koristili da bi lečili upale, otoke, ali i tumore. Uglavnom, pored ovog sastojka gel sadrži D-pantenol koji regeneriše tkivo, vezuje vodu u koži čime sprečava njenu dehidrataciju. Sadrži i ekstrakt kamilice koji sprečava upalu kože, a ekstrakt aloje stimuliše hidrataciju i pojačava prirodnu zaštitnu funkciju kože. Sadrži i mentol koji daje osećaj hlađenja na koži. Zaista mali broj odličnih sastojaka.

Ja sam najčešće gel koristila ovog leta na koži kada me ujede komarac. Čim osetim da me koža svrbi, namažem gel i to mesto me više ne svrbi i samim tim ne pravim dalje iritacije češanjem. Kažu da je pogodan i nakon opekotina od meduza. Pogodan je za negu izgorele kože od sunca, kao i za negu kože od blagih opekotina (kao recimo kada se upečete prilikom kuvanja). Generalno, može za svakakve vrste iritacija da se koristi jer ne škodi, a olakšava tegobe. Gel miriše vrlo prijatno.

Pogodan je za upotrebu kod dece i beba. Proizvod koji uvek treba imati na letovanju.

Tuba gela od 50ml košta oko 360 dinara.

 

 

Odličan gel od prirodnih sastojaka namenjen smirivanju iritarane kože od ujeda, opekotina i drugih povreda.
Preporučujemo
Sastojci:
Hamamelis destilat, D-pantenol, Extr. kamilice, Extr. aloje, mentol, gel podloga
Pozitivno
  • smiruje iritacije
  • hladi kožu
Negativno
  • Nema negativnog

Ocenite proizvod

1 zvezda2 zvezde3 zvezde4 zvezde5 zvezda6 zvezda7 zvezda8 zvezda9 zvezda10 zvezda
Broj glasova: 1
Prosečna ocena: 10,00 od ukupno 10
Loading...

goldie

Zlata
Milošević
je objavila na Kremašici

Kremašica iz IT sveta, programer i konstantna tehnička podrška. Redovno prati vesti iz sveta i informiše nas o najnovijim trendovima u svetu kozmetike. Ako Kremašicu zapratite na tviteru, našli ste Goldie. Ne šminka se svaki dan, ali zato smatra da je zdrava, negovana i čista kosa ogledalo prave kremašice.

Ako vam se svideo ovaj tekst, možda će vam se svideti i ovi:

Ostavite komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.