Nagrada za pakovanje
8
Kvalitet
9
Cena
8
Pakovanje
8.33
Ocena
Mann & Schröder – Aldo Vandini piling za telo
Osnovni podaci
Kompanija: Mann & Schröder
Linija: Aldo Vandini
Naziv: Piling za telo – Makadamia i vanila
Ostali podaci
Cena: 490 din (oko 4.9 evra)
Zapremina: 200 ml
Aldo Vandini

Često kupujem pilinge za telo, jer mislim da je to najmanje što mogu da uradim po pitanju bubuljica na leđima i ramenima koje se pojavljuju s vremena na vreme. Isprobala sam nekoliko vrsta, a ovo je poslednji. Izuzetno mi se dopada miris ovog pilinga. Ima miris vanile, ali nije samo to u pitanju… Nekako je intezivan, kao neki krem od vanile i nekih oraha. To je taj orah Makadamije, pretpostavljam.

Ima u sebi manji broj krupnijih tvrđih komadića kojima se sa tela sastruže prljavština i sloj mrtvih ćelija kože prilikom tuširanja. Koža je izuzetno meka i mirišljava posle tretmana ovim pilingom. Nije suva i ne zateže.

U ovom pilingu se nalazi ulje semena Makadamije, puderasta supstanca iz semena kajsije, ekstrakti ploda Vanile, hidrogenizovano Jojoba ulje, glicerin, pantenol, ali i alkohol i svi oni ozloglašeni parabeni – metil, etil, propil, butil i izobutil.

Kažu da ovo ulje makadamskog oraha i ekstrakt Vanile čuvaju kožu i povećavaju njenu otpornost. Ovaj piling za telo je iz kolekcije koja je namenjena suvoj koži, a pored njega, tu se nalaze i kremasti sapun Makadamija i vanila, kremasta kupka, univerzalni piling, krem za tuširanje, ulje za tuširanje, losion za telo, krema za negu ruku, ulje za telo i buter za telo. Ima čak i proizvod za osvežavanje prostorija sa tim istim mirisom.

Osim što mi je izuzetno prijatno da se posle tuširanja počastim utrljavanjem ovog pilinga svuda po telu i što mi se njegov miris posebno dopada, nisam primetila nikakve posebne efekte i promene na koži od kako ga upotrebljavam. Svejedno, meni se ovaj proizvod nekako dopada i imam utisak da je za moju kožu ovo dobra stvar. To je onako intuitivno izvedeni zaključak.

Proizvod je ok, ali ne verujem da ću ga ponovo kupiti.
Ne preporučujemo
Sastojci:
Trenutno nepoznati
Pozitivno
  • Odličan miris
  • Neguje kožu
Negativno
  • Ja ne vidim efekte pilinga na opštem stanju kože tela

Ocenite proizvod

1 zvezda2 zvezde3 zvezde4 zvezde5 zvezda6 zvezda7 zvezda8 zvezda9 zvezda10 zvezda
Broj glasova: 2
Prosečna ocena: 9,00 od ukupno 10
Loading...

cherry

Višnja
Dimić
je objavila na Kremašici

Kremašica iz sveta primenjene nauke koja preferira kreativno pisanje. Po prirodi i opredeljenju nastavnik, prosvetitelj u pokušaju, tip osobe u fazonu – sedi da ti lepo objasnim. Kreator Kremašicinog sistema ocenjivanja proizvoda sa koeficijentima. Glavni autor dugih i iscrpnih tekstova o trendovima u kozmetici, savetima i spoju nauke i lepote. Uživa u dugotrajnom odabiru pravih nijansi karmina i sjajeva, pa su joj najomiljeniji kozmetički proizvodi svi oni koji se mažu na usne i oni koji imaju miris voća i poslastica.

Ako vam se svideo ovaj tekst, možda će vam se svideti i ovi:

4 komentara na “Mann & Schröder – Aldo Vandini piling za telo”

  1. Olgica Andric - Koristila sam njihovu kupku sa algama, mislim, odlicna je zaista, narocito za leto. Ali je cena previsoka za nas standard.
  2. Lady - Isti piling koristim vec duze vrijeme i mogu da kazem da je odlican :))
  3. zvončica - Ja bih ga pojela svaki put kad se tuširam :D Miris je baš sexy i letnji :) Topla preporuka!
  4. Jovanka - Koristila sam gel za tusiranje i losion za telo iz ove kolekcije, i sjajni su, samo mislim da je cena malo previsoka.

Ostavite komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.