8
Kvalitet
9
Cena
7
Pakovanje
8.13
Ocena
Unilever Plc – Dove losion za telo aloe vera
Osnovni podaci
Kompanija: Unilever Plc
Linija: Dove Fresh Touch
Naziv: Losion za telo - Beauty Body Lotion - Fresh Touch
Ostali podaci
Cena: 335 din (3.3 evra)
Zapremina: 250 ml
Dove

Priznajem – pala sam na reklamu! Od gomile ponuđenih losiona za telo, odabrala sam baš ovaj jer mi je nekako bilo kul da za svoje telo odaberem nešto sveže i zeleno u sred letnjih vrućinčina i žege, a kud ćeš zelenije od zelenog čaja i svežije od krastavca. Dobro, miris mu je nešto što liči na krastavac samo malo primerenije kozmetičkom proizvodu, ali on definitivno ulazi u sastav. Počela sam letos da koristim ovaj losion, nanaoseći ga svakodnevno kao hidrataciju kože posle sunčanja. Bio je sasvim zadovoljavajuće iskustvo, jer ga je moja koža brzo upijala i nije za njim ostajalo nikakvih masnih tragova koji leti baš umeju da nerviraju i izazivaju dodatno znojenje. Kada je intenzivno sunčanje prestalo, prestala sam da ga koristim svakodnevno i tada je koža počela strašno da se peruta. Pretpostavljam da bi se to desilo i da sam upotrebljavala bilo koji drugu kremu ili losion, jer kada koža jednom počne da se oslanja na dodatnu hidrataciju, ona sama počinje manje da se vlaži i luči masnoće i postaje suvlja i gubi prirodni imunitet.

Sada Fresh Touch losion nanosim jednom nedeljno ili posle brijanja nogu i sasvim sam zadovoljna. Ponekad njime mažem i ruke, šake i zanoktice kada nemam ništa bolje pri ruci. Ne znam da li bi se svakome dopadao ovaj, navodno osvežavajući miris. Ako ne volite prepoznatljivi miris Dove proizvoda, možda vam ovaj neće toliko smetati pošto se pomalo razlikuje. Meni je ok. Ništa više.

Fresh Touch losion nanosim jednom nedeljno ili posle depilacije i sasvim sam zadovoljna.
Ne preporučujemo
Sastojci:
Pozitivno
  • Zadovoljavajući kvalitet u odnosu na cenu,
  • Prijatan za korišćenje,
  • Hidrira bez masnoća
Negativno
  • Nekima se može manje dopasti miris,
  • Brzo se troši

Ocenite proizvod

1 zvezda2 zvezde3 zvezde4 zvezde5 zvezda6 zvezda7 zvezda8 zvezda9 zvezda10 zvezda
Broj glasova: 2
Prosečna ocena: 8,50 od ukupno 10
Loading...

cherry

Višnja
Dimić
je objavila na Kremašici

Kremašica iz sveta primenjene nauke koja preferira kreativno pisanje. Po prirodi i opredeljenju nastavnik, prosvetitelj u pokušaju, tip osobe u fazonu – sedi da ti lepo objasnim. Kreator Kremašicinog sistema ocenjivanja proizvoda sa koeficijentima. Glavni autor dugih i iscrpnih tekstova o trendovima u kozmetici, savetima i spoju nauke i lepote. Uživa u dugotrajnom odabiru pravih nijansi karmina i sjajeva, pa su joj najomiljeniji kozmetički proizvodi svi oni koji se mažu na usne i oni koji imaju miris voća i poslastica.

Ako vam se svideo ovaj tekst, možda će vam se svideti i ovi:

3 komentara na “Unilever Plc – Dove losion za telo aloe vera”

  1. Princess - Meni je ok. I to je to.
  2. JAAAA - Meni se svidja miris, a i kako hidrira :)
  3. neda89su - Skroz je ok,jednom il dva puta nedeljno naneti na kožu,hidrira,i hladi :)

Ostavite komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.