7
Kvalitet
6
Cena
7
Pakovanje
6.67
Ocena
Garnier Summer Face Cream Deep
Osnovni podaci
Kompanija: Loreal Group
Linija: Garnier
Naziv: Summer Face Cream Deep - Hidratantna nega za lice sa ekstraktom kamilice ta tamnu kožu
Ostali podaci
Cena: 500-600 dinara -5 do 6 eura
Zapremina: 50 ml
Garnier

Htedoh pre par nedelja da pazarim Nivea aerosol za samopotamnjivanje – Quick & Easy u lokalnoj apoteci međutim nisu imali pa sam kupila second best “Garnier Sun-kissed face” jer sam bila u frci.

Garnierov “potamnjivač” nije imao nikakve loše posledice po moju kožu, ali je tamna boja mnogo kraćeg veka nego kod Niveinog. Već sutradan nakon detaljnijeg umivanja ni traga od boje pa onda “Jovo nanovo”. Apotekarka reče da deluje tek posle par dana, ali zapravo boja se vidi u roku od 24 časa. Nije lepljiv i lepo miriše i u suštini ga preporučujem devojkama koje se boje ovakvih proizvoda zbog fleka i ostalih stvari jer nije agresivan. Tako da ako se boji, a ipak želi da proba-slobodno. Meni se baš ne svidja smirenost ovog proizvoda jer ja volim da se načamugam pa da sam mirna. Ovde to nije slučaj, iako koristim onaj za tamnu kožu.

A evo sad sam primetila da se zapravo ni ne radi o samopotamnjivaču već o Hidratantnoj Nezi Za Lice Sa Ekstraktom Kamilice – Za Tamnu Kožu. Uf, al me prešla ona apotekarka.

Moje ocene bi bile:

kvalitet 7

cena 6

ambalaža 7

apotekarka 1

Ok proizvod ako baš ne želite da se jako samopotamnite, nego samo ako želite da hidrirate kožu i dodate prozračnosti licu.
Ne preporučujemo
Sastojci:
Kamilica
Pozitivno
  • Lepo miriše
Negativno
  • Veoma blaga boja

Ocenite proizvod

1 zvezda2 zvezde3 zvezde4 zvezde5 zvezda6 zvezda7 zvezda8 zvezda9 zvezda10 zvezda
Broj glasova: 1
Prosečna ocena: 1,00 od ukupno 10
Loading...

Mala

Jelena
Pavlović
je objavila na Kremašici

Jelena je naša prijateljica koja obožava Nivea proizvode i prava je Kremašica. Uvek ima interesantan savet u vezi kozmetike koji rado deli sa svima.

Ako vam se svideo ovaj tekst, možda će vam se svideti i ovi:

Jedan komentar na “Garnier Summer Face Cream Deep”

  1. Bokicca - Kupila sam ga pre par dana i iskreno sam ocekivala vise od ovog proizvoda.. Miris jeste prijatan i nema fleka po licu. Koristim ga svaki dan i neke velike rezultate primecujem. Jedva da se ikakav rezultat vidi. Nastavicu da ga koristim i dalje mozda me iznenadi i rezulatati napokon pocnu da se primecuju :) :P

Ostavite komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.