Kostur iz ormana
5
Kvalitet
7
Cena
8
Pakovanje
6.26
Ocena
Nivea Sun Losion posle sunčanja -After Sun Lotion – Cooling and moisturising
Osnovni podaci
Kompanija: Beiersdorf
Linija: Nivea Sun
Naziv: Losion posle sunčanja -After Sun Lotion-Cooling and moisturising
Ostali podaci
Cena: 700 din oko 7 eura
Zapremina: 200 ml
Nivea

Kada sam kupovala ovaj losion namenjen upotrebi posle sunčanja nisam imala priliku da biram jer je na polici parfimerije bio samo taj od Nivea-e. Pošto sam kupila Nivea mleko za sunčanje onda sam rešila da ću upariti sa Nivea losionom posle sunčanja. Tako mi je dopao ovaj proizvod sa Aloe Vera dodatkom što je zaista obećavalo. Ovaj losion je namenjen hlađenju i hidriranju kože. Kažu da ovaj losion sadrži i ulje avokada koji daje elastičnost koži i obezbeđuje duže trajanje potamnelog lepog tena. Sadrži i vitamin E koji sprečava preuranjeno starenje kože.

E sad to je ono što piše. Koristila sam ovaj proizvod letos na moru. Bila sam poprilično dugo na moru i nisam se baš čuvala sunca koje je bilo papreno. Bila sam pocrvenela po ramenima, leđima, listovima i licu. Mazala sam ovaj losion da bi bar malo uklonila onaj osećaj zategnute kože. Ali nisam nekako imala osećaj da me išta ovaj losion hladi. Pre bih rekla da je dosta masan i ne apsorbuje se baš brzo. Obezbeđuje tu elastičnost i masnoću kože ali nije da baš hladi. Ono što se meni nije dopalo kod ovog losiona jeste taj osećaj nakon 2 sata od nanošenja istog. Sva sam bila lepljiva i imala sam prljav osećaj na sebi. Tako da, rekla bih da je proizvod previše lepljiv i masan, a time neprijatan.

Što se tiče obezbeđivanja dužeg trajanja potamnelog tena, iako sam imala dva sloja potamnelog na sebi jer sam bila u dve ture na moru, nakon drugog vraćanja sa mora, boja je trajala nedelju dana, nakon čega sam se cela oljuštila. Verovatno zato što sam prethodno pocrvenela. Tako da je valjda jedini način da zadržite boju da se sunčate lepo postepeno jedno 3 meseca. Samo za tako nešto potrebno je da imamo leto koje traje tri meseca ili da se lepo preselimo u tropske krajeve.

E sad vidim da u Nivea ponudi ima i drugih losiona posle sunčanja možda su oni bolji. Ima neki sprej isto sa Aloa Vera, predviđen da hladi kožu i piše da se brzo apsorbuje. Pa je valjda taj bolji, šta znam…

Ima u ponudi i neki losion što hladi i intenzivno hrani kožu, pogodan za suvu kožu. Ima neki baš specijalno namenjen održavanju letnjeg tena i tako se i zove Summer Tan After Sun Lotion. Ovaj sprečava ljušćenje (bar tako piše). Mada sam možda trebala kupiti i koristiti ovaj NIVEA SUN Regenerating After Sun Treatment koji momentalno daje osećaj komfora i olakšanja i daje joj potrebno hidriranje. Zeznula sam se, šta reći, nemojte i vi!

200ml losiona i trajao mi je 15 dana. Nije da nije pomogao ali nije ni oduševio.

Proizvod je obećavao po sastojcima ali sam se razočarala lepljivim osećajem.
Ne preporučujemo
Sastojci:
Aloe Vera, vitamin E, ulje avokada
Pozitivno
  • Hidrira kožu
Negativno
  • Osećaj ulepljenosti
  • Ne hladi kožu

Ocenite proizvod

1 zvezda2 zvezde3 zvezde4 zvezde5 zvezda6 zvezda7 zvezda8 zvezda9 zvezda10 zvezda
Još uvek niko nije glasao, budi prvi!
Loading...

goldie

Zlata
Milošević
je objavila na Kremašici

Kremašica iz IT sveta, programer i konstantna tehnička podrška. Redovno prati vesti iz sveta i informiše nas o najnovijim trendovima u svetu kozmetike. Ako Kremašicu zapratite na tviteru, našli ste Goldie. Ne šminka se svaki dan, ali zato smatra da je zdrava, negovana i čista kosa ogledalo prave kremašice.

Ako vam se svideo ovaj tekst, možda će vam se svideti i ovi:

Jedan komentar na “Nivea Sun Losion posle sunčanja -After Sun Lotion – Cooling and moisturising”

  1. Anci - Ja sam prosle i ove godine koristila ovaj nivein prozivod, ali u spreju, ne kao kremu. Drzala sam ga u frizideru, tako da kad izvadim i naprskam i dobro utrljam stvarno daje osecaj hladjenja. Probala sam i DM-ov sprej i gel posle suncanja, ali nekako mi je nivea najbolja.

Ostavite komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.