Nagrada za kvalitet
10
Kvalitet
6
Cena
9
Pakovanje
8.48
Ocena
Nivea Sun Protect & Moisture mleko za sunčanje
Osnovni podaci
Kompanija: Beiersdorf
Linija: Nivea Sun
Naziv: Mleko za sunčanje sa zaštitnim faktorom 30
Ostali podaci
Cena: 1000 dinara - 8 EUR
Zapremina: 200 ml
Nivea

I ove godine sam koristila Nivea mleko za zaštitu od sunca. Koristila sam faktor 30, to dođe kao neki prosek. Ovo mleko za telo, Nivea ima u ponudi već godinama, ali redovno unapređuju formulu i menjaju dizajn pakovanja. Koristila sam ga pre 8 godina prvi put a i ove godine sam ga koristila, i moje mišljenje je isto. Mleko je sasvim dobro i štiti od sunca, odlično se maže i daje koži određenu hidrataciju.

Recenzija pre 8 godina (iz 2008. godine):

“Moram reći i da me je dosta zaštitilo pošto se ja poprilično nisam pazila na moru. U podne po najvećem suncu sam se vozala motorom i tada sam najviše izgorela jer od vetra nisam ni osetila koliko je sunce jako. Tako da nije mleko krivo nego ja.

Otporno je na vodu ali je potrebno opet ga naneti nakon kupanja, pošto se od toplote i vode onako razredi. Mazala sam ga i na lice i nije mi izazvalo nikakve bubuljice. Mada ja nemam nešto osetljivu kožu.

Jedan drugar je sam sebi mazao leđa ovim mlekom, bilo je poprilično jako sunce, a on beo. Kako nije mogao sam sebi da dohvati cela leđa, posle sat vremena na leđima mu se ocrtala bela šaka sa sve prstima, a oko nje sve crveno. Tako da sam potpuno sigurna da ovo mleko radi posao.

Inače pakovanje od 200ml kreme mi je trajala svega 8 dana.”

Ove godine se nisam toliko izlagala suncu kao ranije pa sam targetirano mazala kremu na ramena, ruke, kolena – na delove tela koja mi najčešće pocrvene. I nisam pocrvenela, u roku od par dana sam dobila super boju. Mleko lepo miriše i ne ostavlja beli trag na koži pri upotrebi. Vrlo sam zadovoljna ovim proizvodom.

Bočica je sada drugačija nego ranije i evoluirala je prethodnih godina, ali ni pre 8 godina nije bila loša i super je izgledala.

nivea sun

Nivea pored ovom mleka za sunčanje ima i sprej iz iste kolekcije. Pa ko šta više preferira da koristi. Jeste sprej naizgled jednostavniji za upotrebu, ali se uvek više pouzdam u mleko za telo jer se bolje nanese na kožu i tako čini fizičku zaštitu.

Pored ove kolekcije, tu je kolekcija i za decu sa jačim faktorom.

Odličan losion za sunčanje.
Ne preporučujemo
Sastojci:
hidramin
Pozitivno
  • Bogat izbor zaštitnih faktora
  • Štiti kožu
  • Vodootporan
Negativno
  • Skupo je za tako malu bočicu

Ocenite proizvod

1 zvezda2 zvezde3 zvezde4 zvezde5 zvezda6 zvezda7 zvezda8 zvezda9 zvezda10 zvezda
Broj glasova: 1
Prosečna ocena: 8,00 od ukupno 10
Loading...

goldie

Zlata
Milošević
je objavila na Kremašici

Kremašica iz IT sveta, programer i konstantna tehnička podrška. Redovno prati vesti iz sveta i informiše nas o najnovijim trendovima u svetu kozmetike. Ako Kremašicu zapratite na tviteru, našli ste Goldie. Ne šminka se svaki dan, ali zato smatra da je zdrava, negovana i čista kosa ogledalo prave kremašice.

Ako vam se svideo ovaj tekst, možda će vam se svideti i ovi:

Ostavite komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.