Drage naše Kremašice,

danas nam je 15. godina postojanja sajta Kremasica.com. Kao što znate, naš sajt postoji zato što volimo kozmetiku i volimo vas. :) Kremasica.com je hobi i ljubav. Prošlo je zaista puno godina, nekada smo više aktivne, nekada manje. Naši redovni poslovi i privatni životi zauzimaju većinsko vreme a kada stignemo, pišemo i preporučujemo samo testirane proizvode za vas.

U prethodnoj godini nam se priključila i Anđela i ona je naš sada glavni autor s obzirom da najviše piše :D A mi (Višnja i Zlata) je rado čitamo i pratimo.

Za ovih 15 godina se puno toga promenilo u kozmetičkoj industriji, kao prvo, proizvodi su mnogo kvalitetniji nego ranije. U odnosu na period pre 15 godina, imamo na tržištu mnogo više dostupnih kozmetičkih brendova različitog cenovnog ranga i različite namene. Ali naravno, nije ovo kraj, ima tu još mnogo toga što očekujemo da će se desiti i što će doći na naše tržište.

I ove godine smo pripremili Giveaway povodom rođendana. Uz pomoć naših prijatelja iz CeraVe-a poklanjamo 3 paketa sa po dva CeraVe proizvoda.

3x CeraVe paket koji se sastoji iz:

1. CeraVe Hidratantna kremasto-penušava emulzija za čišćenje

2. CeraVe Hidratantni losion

 

Potrebno je da pratite @kremasica i @roze_panda naloge na instagramu, da lajkujete objavu i da u komentaru tagujete 3 osobe koje vole kozmetiku.

Izvlačenje će biti 26. aprila 2023. godine.

*proizvode šaljemo na teritoriji Srbije (bez Kosova jer nam je slanje otežano)

 

Srećno!!