sajam-kozmetike-novosti19 19. međunarodni kongres i sajam kozmetike, nege kose, estetike, fitnesa i zdravlja, najveći sajam lepote na području Jugoistočne Evrope održaće se 7. i 8. aprila 2012. godine na Beogradskom sajmu, u Hali 2.

Bolonjski Cosmoprof, moskovski Intercharm i beogradski „Dodir Pariza”, spadaju u najveće sajmove kozmetike u Evropi. „Dodir Pariza” ima međunarodni karakter i održava se dva puta godišnje, u proleće i na jesen.

S obzirom na to da je „Dodir Pariza“ najveći bjuti sajam na području Jugoistočne Evrope, kako kažu organizatori, učešće na istom je stvar prestiža, time stavljate do znanja da ste uspešna i ozbiljna kompanija koja vodi računa o svom imidžu i koja prati trendove u kozmetičkoj industriji.

 

U okviru sajma, osim klasičnih izlaganja i štandova, u programu će se naći i razne druge aktivnosti: kongresna predavanja, radionice, performansi, takmičenja,… Možda i najzanimljivija dešavanja ove godine će biti takmičenje frizera i takmičenje u dizajniranju noktiju.

Frizerijada će i ove godine biti mogućnost za svakog kreativnog i ambicioznog majstora frizeraja da predstavi svoj talenat i veštinu, pridobije naklonost šireg auditorijuma i stručnjaka i ponese laskavu titulu najboljeg frizera na Balkanu. Takmičenje frizera održaće se u kategoriji moderna frizura. Pobednik Frizerijade osvojiće putovanje u Milano gde će se od 6. oktobra do 8. oktobra održati Svetsko takmičenje frizera pod nazivom HAIRWORLD WORLD CUP 2012. MILANO. O detaljima takmičenja, pravilima i propozicijama, kao i o mogućnosti prijavljivanja pročitajte na sledećem linku.

frizerijada-logo

 

Na ovogodišnjem sajmu će biti održano i drugi po redu otvoreni balkanski šampionat u modeliranju i dizajniranju noktiju “Magic & nails”. Ovo takmičenje će biti održano u šest kateorija:

  1. Salonsko modeliranje noktiju, francuski manikir uz primenu akril tehnike;
  2. Salonsko modeliranje noktiju, francuski manikir uz primenu gel tehnike, Master (radni staž duži od 3 godine);
  3. Salonsko modeliranje noktiju, francuski manikir uz primenu gel tehnike, Junior (radni staž kraći od 3 godine);
  4. Klasičan salonski manikir;
  5. Umetničko iscrtavanje na veštačkim noktima (tipse Hollywood), tema: Put oko sveta;
  6. Nail dizajn, tema: Ljubav i moda.

Detaljnije o ovim kategorijama, uslovima takmičenja, kao i o prijavljivanju možete pročitati na sledećem linku.

magic-nails-logo1

 

Cena ulaznice za 19. međunarodni kongres i sajam kozmetike, nege kose, estetike, fitnesa i zdravlja iznosi 300,00 dinara po danu. Učenici i studenti škola za negu lepote ulaz plaćaju 200,00 dinara po danu. Ulaznice možete da kupite na blagajni na ulazu u Halu 2. Prisustvovanje predavanjima na kongresu kozmetike i ulaz u kozmetički workshop centar su, uz kupljenu sajamsku ulaznicu, slobodni. Radno vreme sajma za posetioce će oba dana biti od 10:00 do 20:00 časova.

 

sa 18. sajma kozmetike Dodir Pariza

 

izvor: http://www.sajamkozmetike.com