sajam kozmetikeSajam kozmetike

Dva puta godišnje se održava sajam kozmetike Dodir Pariza u Beogradu. Ove godine, jesenji sajam se održava 12. i 13. oktobra na Beogradskom sajmu u Hali 2. Od 10 do 20 časova ljubitelji kozmetike će moći da uživaju, testiraju i upoznaju nove kozmetičke proizvode i usluge. U nastavku prenosim zvanično saopštenje:

„Beograd će biti mesto okupljanja proizvođača, predstavnika i distributera najpoznatijih svetskih brendova kozmetičkih i frizerskih kuća. Izlagači iz zemlje i iz inostranstva predstaviće posetiocima sajma svoje proizvode i usluge. Dodir Pariza je najveća manifestacija sa dugogodišnjom tradicijom, ne samo u regiji Balkana, već i Centralne, Istočne i Jugoistočne Evrope. Prethodni sajam ugostio je 23000 posetilaca.

Na štandovima kozmetičkih kuća, pored preporuka priznatih dermatologa i kozmetologa, naći ćete i sve preparate i aparate za negu vaše kože. Kako izgubiti kilograme, održati mladalački izgled lica ili uvećati usne, samo su neke od tema o kojima će sa Vama razgovarati stručnjaci iz raznih oblasti.

Posetite frizerske štandove i saznajte sve o novinama u ovoj oblasti. Potražite savete od stručnjaka poznatih svetskih frizerskih brendova. Pored saveta o modelu frizure koja bi Vam najbolje pristajala, o boji kose koja ide uz Vaše lice, na frizerskim štandovima pronaći ćete i proizvode koji će Vašoj kosi pružiti neophodnu negu.

Za sve profesionalce i ovoga puta će se na sajmu održati edukativna predavanja i radionice. Ukoliko želite da budete u toku sa dešavanjima u industriji lepote, posetite kozmetički workshop centar.

Uz kupljenu sajamsku ulaznicu, ulaz u workshop centar je slobodan.“

U okviru sajma kozmetike organizuju se takmičenja i festivali, pogledajte u nastavku zvanične najave.

Face & Body Art Festival

Pod okriljem World Bodypainting asocijacije 12. i 13. oktobra, na Beogradskom sajmu u sklopu sajma kozmetike Dodir Pariza održaće se prvi međunarodni Face & Body Art Festival u Srbiji.

Na festivalu će učestvovati takmičari, kako iz zemlje i regiona, tako i poznati umetnici iz inostranstva. Ova jedinstvena umetnička forma koja se danas vezuje za marketinške svrhe i za zabavu okupiće vrhunske umetnike koji će se svojom tehnikom, znanjem i maštom takmičiti i prikazati publici i žiriju pravi spektakl.

Festival obećava dobru atmosferu i zabavu za posetioce. Takmičenje će biti otvoreno za publiku koja će moći da gleda proces kreiranja postavke od početka do kraja. Trajanje takmičenja je 6 sati, nakon čega slede prezentacije radova.

Pravila takmičenje i propozicije takmičenja možete naći na: bodyartserbia.com

 

14. takmičenje u šminkanju Face & Body art

 

Subota 12. oktobar od 10 do 16 časova – egzibicije umetnika u šminkanju van konkurencije.
Nedelja 13. oktobar – 14. takmičenje u 6 kategorija šminkanja.

Tradicionalno takmičenje u šminkanju Face and body art u organizaciji studija Martinia, održaće se u sklopu sajam kozmetike Dodir Pariza, 13. oktobra u Hali 2 Beogradskog sajma.

14. takmičenje će biti posvećeno sećanju na čoveka iz sveta scenske maske i šminkanja u avangardnom i stručnom smislu, stoga redovni naziv takmičenja nosi posvetu: MEMORIJAL IVANA KUKULJA.

Memorijalni karakter ovog takmičenja obavezuje sve takmičare da posebnom posvećenošću pristupe pripremama i pokažu svoj talenat u najvećoj raskoši radeći u sledećim kategorijama:

  •     Dnevna šminka
  •     Večerenja šminka
  •     Fantasy šminka, na temu: ŽENA FANTASTIKE
  •     Body Art lica i torzoa, na temu: GRADOVI ITALIJE
  •     Body Art celog tela, na temu: SVET OKEANA
  •     Maska, na temu: VILENJAK

Više infomracija na martinia.co.rs

 

 

Da li ste bili na sajmu kozmetike i da li planirate da posetite ovaj 22. po redu?